Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 13:13

Εποχή Ρούπτσου στον Πανιώνιο!

Μία νέα ημέρα ξημερώνει στον Πανιώνιο και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται η προοπτική της υλοποίησης των προϋποθέσεων για τη δημιουργία ΠΑΕ και, κατ' επέκταση, την επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Στη Γενική Συνέλευση που είχε συγκαλέσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για σήμερα (20/3) με θέμα την παρουσίαση πρότασης ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Κώστας Ρούπτσος έλαβε από το Σώμα των μελών του Συλλόγου την έγκριση προκειμένου να γίνει ο επικεφαλής της προσπάθειας για τη σταδιακή επιστροφή των κυανέρυθρων στη Super League.

Σε μία διαδικασία που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» του σταδίου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στη Ν. Σμύρνη, ο γνωστός επιχειρηματίας (Ιδιοκτήτης της Indigital, που δραστηριοποιείται σε Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Εξειδικευμένες Τεχνολογικές Εφαρμογές), με έντονη δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο μέσα και από την ενασχόλησή του τα τελευταία χρόνια στον Κένταυρο Βριλησσίων συστήθηκε ενώπιον των περίπου 400 μελών και φίλων του Ιστορικού που έσπευσαν για να γνωρίσουν τον υποψήφιο επενδυτή και να τον ακούσουν να ξεδιπλώνει τα πλάνα του.

Αφού πρώτα προλόγισε τη συζήτηση ο πρόεδρος του Δ.Σ., Θεόδωρος Ντάντος, προχωρώντας σε μία σύντομη αναδρομή για τα πεπραγμένα της τελευταίας τριετίας και για τις επαφές με ενδιαφερόμενους «αγοραστές» σε αυτό το διάστημα, αλλά και μετά τη σύντομη παρέμβαση του αντιπροέδρου του Δ.Σ., Νικήτα Βέλλη, τον λόγο πήρε ο Κ. Ρούπτσος, ο οποίος διατύπωσε κάποιες από τις σκέψεις του, κρατώντας χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τα... μεγάλα λόγια, αλλά και φανερώνοντας την επιθυμία του να πετύχει στον Πανιώνιο, αλλά και με τον Πανιώνιο... Παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος προσεγγίζει το ποδόσφαιρο, δίνοντας τις διαστάσεις του κοινωνικού και πολιτιστικού γεγονότος, όπως αντιμετωπίζεται στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών. Απάντησε στις ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό, είτε αυτές αφορούσαν οικονομικά ζητήματα, είτε και τα αγωνιστικά, ενώ εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος και στις δύο πτυχές, τονίζοντας πως δεν φοβάται την αποτυχία, αλλά και ότι πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει, συνεπικουρούμενος από την ομάδα των συνεργατών του.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στο Σώμα της Συνέλευσης που υπερψήφισε την πρόταση, «ανάβοντας» παράλληλα το «πράσινο φως» για τις επόμενες ενέργειες σε σχέση με το μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί ανάμεσα στη Διοίκηση του Πανιωνιου Γ.Σ. Σμύρνης και την εταιρεία Indigital.

Από αύριο κιόλας η οικογένεια του Πανιωνίου επικεντρώνονται ξανά στο αγωνιστικό μέρος, όπου απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική και την επισφράγιση της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares