Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 17:47

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου για το ''2ο Naxos Mountain Challenge'' [pics]

Τα πάντα προμήνυαν ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε τοπίο βροχερό.Πράγματι τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν όταν οι πρώτες ψιχάλες άρχισαν να πέφτουν στην εκκίνηση της μικρής διαδρομής , όπου ένα ψιλόβροχο την συνόδευσε ως το τέλος της.

Ο καιρός όμως λες και κρατούσε τις δυνάμεις του μέχρι να στηθούν στην εκκίνηση οι μεγάλοι για να  ξεσπάσει τελικά καταρρακτώδης βροχή και να δώσει στον αγώνα την μορφή που του άρμοζε, μετατρέποντάς τον σε αληθινή πρόκληση!Λάσπες,νερόλακκοι, μονοπάτια, ανηφόρες, ολισθηρές κατηφόρες ,διαμόρφωσαν μία συναρπαστική διαδρομή που κάθε mountain biker αναζητά.

Μία παιχνιδιάρικη " κούρσα" που έκανε και τους μεγάλους να νιώσουν παιδιά και να την ευχαριστηθουν με την ψυχή τους, αφού κανείς δεν πτοήθηκε και όλοι έφτασαν στον τερματισμό μ' ένα πλατύ χαμόγελο.Αυτά άλλωστε τα χαμόγελα ήταν και η αποζημίωση των εθελοντών που ήταν όλοι στις θέσεις τους, πρόθυμοι να κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους , συνδράμοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όλοι παρόντες! Η ΛΕΜΟΝ , ο σύλλογος Σαγκρίου ΠΝΟΕΣ , οι ραδιοερασιτέχνες Ναξου, ο σύλλογος Δαμαριωνα. Ως και υποστήριξη από το Λιμενικο υπήρχε.

Επισης γι' ακόμη μια φορά η Διαγνωστική Νάξου ήταν εκεί stand by για παν ενδεχόμενο.

Το 2ο Naxos Mountain Challenge κατάφερε ν' αφήσει το στίγμα του και να περάσει στην ιστορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χαρίζοντας τις ωραιότερες αναμνήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. Στα 16.5 χλμ.  στην κατηγορία ανδρων 1ος νικητής ηταν  ο Στέφανος Βιτζηλαίος και στις γυναίκες ηταν η Φλώρα Μαύρου. 

Στην μικρή κατηγορία στους άνδρες 1ος ηταν ο Βαγγέλης Κακλαμάνος και στις γυναίκες η Στέλλα Κάβουρα

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που βοήθησαν για να γίνει αυτός ο αγώνας.       

Blue Star Ferries -- PLATANOS cafe -- All 4extreme -- ΑΝΤΑΜΩΜΑ εστιατόριο -- Κουτελιερης super market -- Yasouvlaki --Expert naxos --Naxos KiteSurf Club -- Real Bike Naxos -- Μπες Μπες cafe --Soulatso cafe -- Mπουπλακης οικ. υλικα -- Naxos Service Center.


Επιτυχημένο το ''Naxos Mountain Challenge 2018'' (stats-pics)


Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares