Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 16:01

Συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Υπουργό και τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην Ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ο κ. Καραμπέτσος αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις της Ομοσπονδίας και στις διεθνείς διοργανώσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας για το 2024.

Συζητήθηκε, επιπλέον, η οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας και οι εντατικές προσπάθειες που συνεχίζονται, παρά τις δυσκολίες, για τη συνεπή αποπληρωμή των μεγάλων χρεών που κληρονόμησε η διοίκηση της ΕΟΠΕ.

Ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε να είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό βόλεϊ και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Αθλητισμού θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν εκτός του Προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου, ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, η Ταμίας Έφη Χρόνη-Έρωτα και η Νομική Σύμβουλος Κορνηλία Αποστολάκη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares