Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 09:40

Στο προπονητικό επιτελείο του Φοίνικα η Αννα Μουστάκα

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του προπονητικού επιτελείου με μία ακόμη προσθήκη.

Μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας, να εντάξουμε στην ομάδα μας Συριανούς καταξιωμένους στο είδος τους, αξιολογώντας την προσφορά ετών στον όμιλό μας και με δεδομένη την αγάπη για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ανακοινώνουμε για τη θέση της στατιστικολόγου την κα Αννα Μουστάκα .

Η Άννα Μουστάκα, υπήρξε αθλήτρια της ομάδας μας, προπονήτρια στις ακαδημίες μας και τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους προπονητές που ανέλαβαν την ομάδα μας, από τη θέση της στατιστικολόγου και αναλύτριας.

Έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργασίας με όλους τους συναδέλφους της στη Volley League και έχει εργαστεί και καλύψει ως στατιστικολόγος τα δύο τελευταία χρόνια όλο το τουρνουά του Παγκόσμιου Beach Volley που διεξήχθη στην Ϊο

Την ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και ευελπιστούμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα  και να προσφέρουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές θέαμα!

Το σύνθημά μας “ένα νησί μία ομάδα” πιο επίκαιρο από ποτέ.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares