Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 16:59

Φοίνικας Σύρου: Τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου της ομάδας

Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε τα μέλη του Staff που θα πλαισιώσουν τον προπονητή της ομάδας Τσέντομιρ Ίλιτς.

Αναλυτικά:

Συνεχίζοντας το σχεδιασμό μας, εντάσσοντας στην ομάδα μας Συριανούς καταξιωμένους στο είδος τους, αξιολογώντας την προσφορά τους στον όμιλό μας καθώς και την εμπειρία τους, ανακοινώνουμε για τη θέση του Team Manager τον κ. Μανώλη Βαμβακούση.

Ο Μανώλης Βαμβακούσης, έχει αποκομίσει από τα χρόνια που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, τεράστια εμπειρία, ώστε να φροντίζει με ευκολία για την άμεση εξεύρεση λύσεων, την οργάνωση διαβίωσης των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου τόσο στη Σύρο όσο και στα εκτός έδρας ταξίδια καθώς και την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Είναι γνώστης των διαδικασιών του Πρωταθλήματος της Volley League καθώς και όλων των εγχώριων διοργανώσεων που συμμετέχει η ομάδα μας.

Κατά το παρελθόν έχει συμμετάσχει και σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που είχε προκριθεί ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου πάντα από τη θέση του Team Manager.

Στο προπονητικό επιτελείο εντάσσονται και οι φροντιστές της ομάδας μας, ο κ. Ζαννής Ρούσσος που πλέον, πέρα από τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου επί σειρά ετών, τόσο στο επαγγελματικό τμήμα όσο και στο ερασιτεχνικό, έχει διατελέσει φροντιστής για τις σεζόν 2021, 2022 και 2023 και στην Εθνική ομάδα βόλει ανδρών.

Τη σαιζόν 2022-2023 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο ως φροντιστής και ο κ. Νίκος Ρούσσος (Πιστόλας). Κατά την περσινή σεζόν ήταν εμφανές το μεράκι του καθώς και η προσφορά του στην ομάδα, στοιχεία που συνέβαλλαν, ώστε το ΤΑΑ να ανανεώσει και για τη φετινή σεζόν την συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανωτέρω για την συνεργασία και ευελπιστούμε να παρέχουμε τις ιδανικές συνθήκες εργασίας ώστε να πετύχουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και να προσφέρουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές θέαμα!

Το σύνθημά μας “ένα νησί μία ομάδα” πιο επίκαιρο από ποτέ.

image 6483441

image 6483441 (1)

image 6483441 (2)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares