Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:42

Φινάλε με νίκη και χειροκρότημα για τις εντός έδρας υποχρεώσεις της Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε άνετα με 4-0 του ΠΑΟ Βάρδας στην Ερμούπολη για την 33η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι Συριανοί έδωσαν το τελευταίο τους φετινό ματς εντός έδρας και δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου για την φοβερή φετινή πορεία της ομάδας.

Τα γκολ της Συριανής ομάδας σημείωσαν οι Μούντριχας, Κασάπης, Μεντρί και Μελισσόπουλος, σε ένα παιχνίδι που χρόνο συμμετοχής πήραν όλα τα Συριανά παιδιά αλλά και ο Κυριάκος Μανουδάκης που τιμήθηκε από τον σύλλογο.

Στο 18ο λεπτό ο Περικλής Μηνάς με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Τσεκούρα.

Στο 45΄ η Ελλάς άνοιξε το σκορ. Ο Ζαφείρης σέντραρε από τα δεξιά, με τον Μούντριχα να πλασάρει τον Τσεκούρα για το 1-0. Στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Μουλαρά να αποκρούσει τη μπάλα από την καρφωτή κεφαλιά του Κούστα. Στο 53΄ ο Μελισσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεκούρα με τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφ σάιντ.

Στο 55΄ η Ελλάς έκανε δυο τα τέρματα της μετά από ωραίο διαγώνιο σουτ του Κασάπη. Στο 49΄ ο Ζαφείρης σέρβιρε στον Μελισσόπουλο, με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 61΄ ο Ρούσσος σούταρε με τον Τσεκούρα να σώζει πάνω στην γραμμή. Στο 68΄ η Ελλάς είχε νέα καλή ευκαιρία για γκολ, με το σουτ του Παράβαλου να αποκρούει σωτήρια ο Δαμιανός.

Στο 70΄ ο Μανουδάκης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι παραλίγο να σημειώσει το γκολ της χρονιάς. Τρια λεπτά αργότερα ο νεαρός Δημήτρης Ρούσσος με ωραία ενέργεια βρέθηκε κοντά στο 4-0, αλλά ο Δαμιανός απόκρουσε στην γωνία του το κοντινό πλασέ.
Στο 78΄ η Ελλάς είχε άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μελισσόπουλο και τον τερματοφύλακα της Βάρδας να λέει όχι στο κοντινό πλασέ του ποδοσφαιριστή της Ελλάς, ενώ στο 81 το ωραίο σουτ του Πρεβεζιάνου δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ρομέο Μεντρί με ωραίο πλασέ έγραψε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να τονιστεί πως για για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας και του Συριανού ποδοσφαίρου Κυριάκος Μανουδάκης, ο οποίος τιμήθηκε από την ομάδα για την προσφορά του στο Συριανό ποδόσφαιρο και τον σύλλογο. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι νεαροί Ρούσσος, Μεντρί, Κουκουλάς όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Ρηγούτσος.

Πλέον η Ελλάς Σύρου θα ολοκληρώσει την φετινή ξέφρενη πορεία της στην Γ Εθνική με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς (Ρηγούτσος 61΄), Ζαφείρης, Παράβαλος, Μπόσιο (Κουκουλας 68΄), Συριανός, Μπακατσέλος, Πρεβεζιάνος, Μηνάς (Μεντρί 55΄), Κασάπης (Ρούσσος 55΄), Μούντριχας (Μανουδάκης 68΄), Μελισσόπουλος

ΠΑΟ Βάρδας (Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας (Δαμιανός 65΄), Παπασπυλιόπουλος, Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Λιόσης (Κοντονίσης 61΄), Κούστα, Γεωργακόπουλος, Κάρδαρης, Δηλαβέρης, Σπανός

Δαμιανός, Κοντονίσης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares