Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 19:13

Volleyleague Γυναικών: Νίκη με το... δεξί για το 2023 θέλει ο ΑΟ Θήρας απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 19:00 για την 11η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Στο παρθενικό παιχνίδι της νέας χρονιάς μπροστά στον κόσμο μας, το «κάθε αρχή και δύσκολη» ισχύει για την αυριανή αναμέτρηση με ένα εκ των φαβορί του τίτλου, που πρόσφατα ενισχύθηκε σημαντικά.

Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο Σέρβος τεχνικός, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς οι αθλήτριές μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για μία από τις πιο δύσκολες φετινές μονομαχίεςκαι είναι έτοιμες να δείξουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο, προσφέροντας παράλληλα στους φίλους του Α.Ο. Θήρας θέαμα υψηλού επιπέδου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μπροστά στους φιλάθλους μας. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξαιρετική ποιότητα, την οποία έχει δείξει μέχρι τώρα, κάτι που αποτελεί έξτρα κίνητρο και μεγάλη πρόκληση για εμάς. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι στο 2023 και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου» τόνισε ο κ. Βάσοβιτς.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023: Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Βουδούρης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Βέντρας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares