Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 21:34

Περιμένω μια συγνώμη από τον Προύσαλη…, Χωρίς ελληνική ομάδα στο C/L.

vamvakousis finikas 12221

Ο τιμ μάνατζερ του Φοίνικα Σύρου Μανώλης Βαμβακούσης μίλησε στο volleynews.gr και τον Μάκη Πρίντεζη για την εφετινή σεζόν της ομάδας του, τους αγώνες με τον Ηρακλή και τις ακαδημίες του Φοίνικα. Ο Έλληνας παράγοντας ευχαρίστησε όλα τα μέλη της διοίκησης...

για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ τόνισε πως στο μέλλον περιμένει μια συγνώμη από τον αθλητή του Ηρακλή Κώστα Προύσαλη.

«Ολοκληρώθηκε μια εκπληκτική χρονιά για την ομάδα μας. Όλα πήγαν περίφημα. Κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση και αν μας άφηναν να παίξουμε στον πέμπτο τελικό ίσως τώρα να ήμασταν και πρωταθλητές. Λυπάμαι για ότι έγινε στη Μίκρα. Απλά πιστέψτε με είναι άλλο να το βλέπεις από την τηλεόραση και άλλο να το ζήσεις από κοντά. Όλη αυτή η ιστορία μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση».

Τη δεν θα ξεχάσεις από όλη αυτή την ιστορία;Syros raouzaios

«Δεν θα ξεχάσω τη συμπεριφορά του Κώστα Προύσαλη προς το πρόσωπό μου. Με αδίκησε. Μου μίλησε πολύ άσχημα χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα. Δεν θέλω να σας πω πως με αποκάλεσε. Θέλω να πιστεύω πως ήταν ένταση της στιγμής. Να είμαι ειλικρινής αν μια μέρα ξανασυναντηθούμε περιμένω μια συγνώμη».

Πως σε αποκάλεσε;

«Δεν θέλω να πω. Ξέρει εκείνος».

Για το πόστο που έχει στο Φοίνικα

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλη τη χρονιά. Ήμουν εγώ αυτός που συνόδεψε την ομάδα σε όλες τις αποστολές. Με τιμάει η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τους ευχαριστώ γι αυτό».

Ποιο το όπλο αυτής της ομάδας;

«Το όπλο είναι ότι ήμασταν όλοι μια γροθιά. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστή ήμασταν ένα. Ξεπεράσαμε στην αρχή κάποιες δυσκολίες και τα καταφέραμε».

Ποιο το μέλλον του Φοίνικα και τις ακαδημίες;

«Κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Στις ακαδημίες πάμε καλά. Έχουμε περισσότερα από 60 παιδάκια από πίσω που σε λίγα χρόνια θα πλαισιώσουν την ομάδα. Είναι μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου. Πολύ καλά πάμε και στα γυναικεία τμήματα. Βλέπετε ότι έχουμε καλές ομάδες στις γυναίκες, κορασίδες, παγκορασίδες.. Έχουμε μέλλον σαν ομάδα».

 

Xωρίς ελληνική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τις 28 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λίγκ την αγωνιστική περίοδο 2012-13 ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Στη νέα αναβαθμισμένη διοργάνωσης της CEV θα πάρουν μέρος 26 ομάδες εκ των οποίων οι 8 με wild card. Δυστυχώς η απουσία της Ελλάδας είναι σημαντική καθώς...

το γήπεδο του Φοίνικα απορρίφτηκε πριν λίγες ημέρες ενώ ο Ηρακλής δεν δήλωσε συμμετοχή.

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares