Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 18:54

Ρεπό στην πρεμιέρα των μπαράζ ο Άρης Σύρου, πρώτο ματς με ΦΟΒ Χίου

Το ρεπό του θα κάνει στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ ο Άρης Σύρου, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο δύσκολος στόχος της ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία ανδρών για τους πρωταθλητές Κυκλάδων θα ξεκινήσει στην Αθήνα από την 2η αγωνιστική με τους “κιτρινόμαυρους” του Αριστοτέλη Παπαναστασίου να ρίχνονται στη μάχη από την Πέμπτη 20 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 23 του μήνα, όπου θα δώσουν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Κατά σειρά, ο Άρης θα παίξει με τον ΦΟ Βροντάδου Χίου, την Ελπίδα Πεταλούδων, τον Αρισβαίο Καλλονής και τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου, την Αναγέννηση, ή την ΑΕ Καρλοβάσου.

Βέβαια, υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο ο πρωταθλητής Σάμου να μην συμμετάσχει στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος κι έτσι το πρόγραμμα να αλλάξει. Ο νικητής θα ανέβει στη Γ’ εθνική, ενώ οι ώρες θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΕΟΚ.

ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Το Α΄ κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60, Μοσχάτο 183 45) είναι το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ των ανδρών, στο οποίο ο Άρης Σύρου θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια.

aris baraz 3

Ένα γήπεδο που πέρυσι είχαν δώσει τις δικές τους μάχες στους αγώνες μπαράζ, οι γυναίκες του Μαρπησσαϊκού, ενώ να σημειώσουμε πως είναι έδρα της τοπικής ομάδας, της Ελευθερίας Μοσχάτου που συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

«ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Μέσω της επίσημης σελίδας του Άρη Σύρου στο Facebook, οι διοικούντες τον σύλλογο ζητούν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας του νησιού και των υπόλοιπων Κυκλάδων προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Αναλυτικά:

“Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ειδικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 19/6/2024 μέχρι 23/6/2024 στην Αθήνα με την συμμετοχή του πρωταθλητή Κυκλάδων Ανδρών του ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ για δεύτερη συνεχόμενη φορά ....υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το πρόγραμμα μόνο σε περίπτωση που ο πρωταθλητής από την ΤΕ ΣΑΜΟΥ δεν συμμετάσχει στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα διεκδικήσει το όνειρο κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο νησί μας και με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας ευχόμαστε να τα καταφέρει καθώς παρουσιάζεται πιο έμπειρη σε σχέση με πέρσι και πιο έτοιμη ...εμείς αναζητούμε την στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Σύρου και των Κυκλάδων για να τα καταφέρουμε....”.

aris baraz 2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ(19/06):

Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου - ΦΟ Βροντάδου Χίου
Αρισβαίος Καλλονής - Ελπίδα Πεταλούδων
Ρεπό έχει ο Άρης Σύρου

ΠΕΜΠΤΗ(20/06):

Ελπίδα Πεταλούδων - Πρωταθλητής Σάμου
ΦΟ Βροντάδου - Άρης Σύρου
Ρεπό έχει ο Αρισβαίος Καλλονής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(21/06):

Άρης Σύρου - Ελπίδα Πεταλούδων
Πρωταθλητής Σάμου - Αρισβαίος Καλλονής
Ρεπό έχει ο ΦΟ Βροντάδου Χίου

ΣΑΒΒΑΤΟ(22/06):

Αρισβαίος Καλλονής - Άρης Σύρου
Ελπίδα Πεταλούδων - ΦΟ Βροντάδου Χίου
Ρεπό έχει ο Πρωταθλητής Σάμου

ΚΥΡΙΑΚΗ(23/06):

Άρης Σύρου - Πρωταθλητής Σάμου
ΦΟ Βροντάδου Χίου - Αρισβαίος Καλλονής
Ρεπό έχει η Ελπίδα Πεταλούδων

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares