Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 00:15

Πανναξιακός ΑΟΝ: Camp με τους Απόστολο Οικονόμου και Όλγα Βεργίδου

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ διοργανώνει θερινό camp πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου και την διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου.

Αυτό το καλοκαίρι δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να θέσει ένα σημαντικό θεμέλιο για την περαιτέρω αθλητική και κοινωνική του ανάπτυξη, να εμπεδώσει και να αναπτύξει αξίες ζωής όπως η ομαδικότητα, η άμιλλα και η αυτοπειθαρχία και παράλληλα να εκπαιδευτεί στα μυστικά του βόλεϊ από τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή κ. Οικονόμου και την διεθνή Ελληνίδα πασαδόρο Όλγα Βεργίδου.

Στο Camp που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου, οι νεαρές αθλήτριες της πετοσφαίρισης που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα βελτιώσουν την ατομική τεχνική τους, να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση, να αναπτύξουν την φυσική τους κατάσταση ενώ παράλληλα θα προπονούνται υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Έλληνα προπονητή κ. Απόστολου Οικονόμου και της πασαδόρου της εθνικής ομάδας γυναικών, Όλγα Βεργίδου.

Το Camp θα έχει διάρκεια 5 ημερών, από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 έως Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 έως τις 12:30 καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Το 5ημερο θερινό camp πετοσφαίρισης συνδιοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Μανώλη Καφούρο στο τηλέφωνο 6944371080 και στην κ. Γεωργία Περράκη στο τηλέφωνο 6973990337 καθώς και στο e-mail του Πανναξιακού ΑΟΝ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

AFISA-CAMP-FINAL_8a652.jpg

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares