Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 10:08

Στοίχημα: Μπαρτσελόνα με combo στο 2.15

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (27/08), με αγώνες για εμπορικές διοργανώσεις.

Το Betarades.gr ξεχώρισε δυνατές προτάσεις πάμε στοίχημα και σήμερα και προγνωστικό με μεγάλη αξία έρχεται από την 3η αγωνιστική της Λα Λίγκα και το παιχνίδι Ράγιο Βαγεκάνο - Μπαρτσελόνα.

Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Χετάφε εκτός έδρας η Ράγιο Βαγεκάνο την περασμένη αγωνιστική.  Παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα κέρδισε τη Σοσιεδάδ και πάλι μακριά από το γήπεδό της με 2-1. Επιστρέφει απόψε στο “Βαγέκας”, ενώ πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ενισχύθηκε με τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες, ωστόσο δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα. Να σημειωθεί ότι δεν έχει υποστεί ήττα στα τρία πιο πρόσφατα ματς, πέρα από τα δύο του πρωταθλήματος είχε προηγηθεί φιλικό, στο οποίο νίκησε τη Γουλβς με 1-0.

Το απόλυτο έχει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα, έκανε το 2/2 κερδίζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας με 2-1. Ενώ προηγουμένως επιβλήθηκε και επί της Βαλένθια με 2-1 εκτός έδρας. Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Λα Λίγκα και ήταν η μόνη εξ αυτών που άρχισε φέτος με δύο νίκες. Διατηρεί σερί με οκτώ ματς που έληξαν με over 2.5 γκολ, ενώ στα έξι από αυτά μπήκαν από ακριβώς τρία τέρματα. Παράλληλα, έχει δεχτεί γκολ σε καθένα από τους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της, στους έξι επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Με τη βοήθεια και της τύχης είναι αήττητη μέχρι στιγμής η Ράγιο στο φετινό πρωτάθλημα, δεν περιμένουμε να συμβεί το ίδιο και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν την καλύτερη παράδοση τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη έδρα και παρουσιάζουν αμυντικά θέματα, ωστόσο έχουν την ποιότητα να πάρουν τη νίκη. Θα κρατήσουμε το combo 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares