Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 12:28

Στοίχημα: Επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του στο 2.00 ο Ολυμπιακός

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (26/08), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αμέτρητες, με δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως Λα Λίγκα και Σέριε Α.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το ματς Ολυμπιακός - Καλλιθέα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και το οποίο μπορείτε να βρείτε στη novibet με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 20:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλλιθέα για τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δίνει απόψε ο Ολυμπιακός που θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-0 του Βόλου εκτός έδρας, σε ένα ματς που αγωνιζόταν από το 32’ με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Από την πλευρά της η Καλλιθέα ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, σε ένα ματς με πολλές αντιδράσεις λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Η ομάδα του Ντονάτι επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια, έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, σίγουρα αποτελεί αίνιγμα. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, θέλει τη νίκη με πειστική εμφάνιση στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, περιμένουμε ότι θα επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του και θα κρατήσουμε το να κερδίσει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares