Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 11:42

Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα στο 2.05 Άρης και Αστέρας

Συναρπαστική είναι η αγωνιστική δράση το Σάββατο (31/08) και το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος να είναι γεμάτο με παιχνίδια με ενδιαφέρον.

Στο Betarades.gr μπορείτε να ανακαλύψετε ποια ειναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα για εσάς μέσα από αξιόπιστες κριτικές. Το προγνωστικό που ξεχωρίζει σήμερα προέρχεται από τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Άρης - Αστέρας Τρίπολης.

Σημείωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης, επικρατώντας στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 1-0. Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ είχε αναδειχτεί ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ στα τρία τελευταία φιλικά του κέρδισε με 2-1 σε ουδέτερη έδρα την Μπρέντα, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ελμπασάνι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στο ίδιο γήπεδό έχασε με 1-0 από τη Λαμία. Στους πέντε τελευταίους αγώνες στην έδρα του έχει μια νίκη, μια ισοπαλία, 1-1 με τον Ολυμπιακό και τρεις ήττες. Πέτυχε έξι τέρματα στα προαναφερθέντα παιχνίδια. Σε όλα δέχτηκε γκολ.

Πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης και ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Βόλο. Αντίθετα, είχε εντυπωσιάσει την 1η αγωνιστική, όταν και έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με 1-0 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Σε δύο φιλικά που έδωσε επί ιταλικού εδάφους αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με την Μπολόνια και έχασε με 1-0 από τη Βερόνα, ενώ χωρίς νικητή (0-0) έληξε και το εντός έδρας με την Καλλιθέα. Στους οκτώ τελευταίους αγώνες, εκτός Τρίπολης για το πρωτάθλημα έχει πέντε ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-0 από τον Πανσερραϊκό, και τρεις νίκες. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς. Στα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας δεν κράτησε το μηδέν.

Έχει ποιότητα, ο Άρης, που προέρχεται από καλή εμφάνιση στις Σέρρες, είναι, όμως, σημαντική η απουσία του Βέλεθ. Θα παίξει, πάντως, επιθετικά, στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια. Περιμένουμε αγώνα με ρυθμό και φάσεις. Θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Στο 2.00 το combo της Ίντερ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares