Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 10:01

Στοίχημα: Στο 2.00 το combo της Ίντερ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Παρασκευής (30/08), με την προσοχή να στρέφεται σε αγώνες εμπορικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινήσεις για ενίσχυση των ομάδων εντός και εκτός συνόρων και θα βρείτε όλες τις μεταγραφές ποδοσφαίρου των μεγάλων ελληνικών και ξένων συλλόγων με επίσκεψη στο site μας. Το δυνατό προγνωστικό του Betarades.gr για σήμερα προκύπτει από την ανώτερη κατηγορία της Ιταλίας και το παιχνίδι Ίντερ - Αταλάντα.

Πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Σέριε Α η Ίντερ, που επικράτησε εύκολα με 2-0 επί της Λέτσε στο Μιλάνο, για τη 2η αγωνιστική. Είχε «γκελάρει» στην πρεμιέρα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Τζένοα και στα πιο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας της ηττήθηκε 2-0 σε ουδέτερο γήπεδό από την Αλ Ιτιχάντ, ενώ χωρίς νικητή και με σκορ 1-1 έληξαν τα εκτός έδρας παιχνίδια της με τις Πίζα και Τσέλσι. Στους έξι τελευταίους επίσημους αγώνες της στο «Τζουζέπε Μεάτσα» έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με τη Λάτσιο. Έχει σημειώσει 10 τέρματα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας, δέχτηκε γκολ.

Από εκτός έδρας ήττα με 2-1 στο Τορίνο από την ομώνυμη ομάδα προέρχεται η Αταλάντα, που αδικείται, πάντως, από το τελικό αποτέλεσμα. Επιβλητική η εμφάνισή της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν και συνέτριψε μακριά από το γήπεδό της με 4-0 τη Λέτσε, ενώ ηττήθηκε στα δύο τελευταία φιλικά της, εκτός έδρας με 4-1 από την Πάρμα και με 3-0 από τη Ζανκτ Πάουλι, αλλά και στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει τρεις νίκες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς της στη Σέριε Α. Έχει σκοράρει στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της, φιλικούς και επίσημους. Στα προαναφερθέντα παιχνίδια έχει δεχθεί 11 τέρματα.

H Ίντερ έδειξε ότι ανεβάζει ρυθμούς και ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα της, όπου έχει το γκολ. Κομβική η απουσία του Κούπμαϊνερς, που συνεχίζει την καριέρα του στη Γιουβέντους, για την Αταλάντα στο νέο πρωτάθλημα. Έχει ξεκάθαρο προβάδισμα η ομάδα του Μιλάνου. Θα κρατήσουμε τη συνδυαστική επιλογή 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχημα της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares