Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 11:42

Στοίχημα: Σλάβια Πράγας - Λιλ με Over 2.5 στο 2.00

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (28/08) με το βλέμμα να στρέφεται στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ και ενώ δράση έχουμε και στη Λα Λίγκα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από τον αγώνα Σλάβια Πράγας - Λιλ, τον οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να το βρείτε και στη vistabet gr με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 22:00 στη “Fortuna Arena” η Σλάβια Πράγας υποδέχεται τη Λιλ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Τσέχους να ψάχνουν την ανατροπή μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς. Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Τσεχίας το περασμένο σαββατοκύριακο η Σλάβια Πράγας, προετοιμάστηκε για το αποψινό παιχνίδι, η ήττα από τη Λιλ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε μετά το 2-0 του πρώτου ματς η Λιλ, αξιοποίησε ιδανικά την έδρα της, θέλει απόψε να “κλειδώσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Σάββατο επικράτησε με 2-0 της Ανζέ για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1, όπου έχει κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα και ενώ παραμένει αήττητη στα πέντε φετινά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Λιλ απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο, η Σλάβια είναι υποχρεωμένη να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχει. Περιμένουμε παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares