Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 12:52

Στοίχημα: Ρίσκο με αξία στη Σουηδία

Επιβεβαιώθηκε και μάλιστα εύκολα χθες το Over 3 γκολ στον αγώνα Πάφος - Έλφσμποργκ (2-5) και σήμερα, Παρασκευή (19/07) στο πάμε στοίχημα live θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Σίριους - Μάλμε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Α’ Σουηδίας.

Η Σίριους στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε με 3-1 εντός έδρας την Γκάις, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Κάστεγκρεν στο 40' και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 51ο λεπτό, στην πορεία βρήκε ακόμη δύο φορές δίχτυα με τους Χέιερ (55') και Σαλέχ (90'+2). Επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από την ήττα με 3-2 από τη Μιάλμπι, ενώ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στο γήπεδό της, δεν έχει χάσει, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο “τρίποντα” και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η Μάλμε, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας τη Μιάλμπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32’, στο 46’ δέχθηκε το δεύτερο τέρμα, μείωσε με αυτογκόλ στο 79΄, για το τελικό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό, μπήκε τέλος σε ένα σερί επτά αγώνων πρωταθλήματος, στους οποίους μετρούσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Διατηρείται στην κορυφή της κατάταξης, βλέποντας, ωστόσο, την Τζουργκάρντεν να μειώνει στους τέσσερις τη μεταξύ τους διαφορά, έχοντας και ματς λιγότερο. Την ερχόμενη Τρίτη (23/07) έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα υποδεχθεί την Κλάκσβικ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, η Σίριους επέστρεψε στις νίκες, στο γήπεδό της είναι αποτελεσματική το τελευταίο διάστημα και σκοράρει εύκολα. Το εμπόδιο της Μάλμε είναι υψηλό, όμως, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετά τέρματα, είναι πιθανό το σκορ να πάει ψηλά και η πρωτοπόρος στο τέλος να πάρει τους τρεις βαθμούς. Επιλέγουμε το διπλό σε συνδυασμό με το Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Προβάδισμα και γκολ στο 2.05

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares