Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 10:55

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.90 στο “Hristo Botev”

Το ενδιαφέρον για όσους παίζουν στοίχημα στρέφεται στους αγώνες για τα προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ αυτή την Πέμπτη (11/07).

Ενώ στο Betarades.gr θα βρείτε τις Ολυμπιακός Μεταγραφές καθώς και όλων των μεγάλων ελληνικών και ξένων συλλόγων. Το δυνατό προγνωστικό της ημέρας έρχεται από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντιβ - Μάριμπορ, με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει έπειτα τον Παναθηναϊκό.

Επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η Μπότεφ Πλόβντιβ για πρώτη φορά μετά το 2017. Με την κατάκτηση του τέταρτου κυπέλλου Βουλγαρίας στην ιστορία της και πρώτο έπειτα από οκτώ χρόνια. Τελευταία φορά στην Ευρώπη αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από τη Μαρίτιμο με 2-0 συνολικό σκορ. Στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας κατέκτησε την 7η θέση και μετά την 3η θέση στα πλέι οφ για έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ. Έχει δώσει τέσσερα φιλικά με απολογισμό 3-0-1, πιο πρόσφατα κέρδισε τη Λέφσκι Κρούμοβγκραντ με 2-0. Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Η Μάριμπορ έχει παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχώς από το 2009. Την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε από τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και βγήκε νοκ άουτ στον 3ο από τη Φενέρμπαχτσε με συνολικό σκορ 6-1. Παραμένει αήττητη για 15 αγωνιστικές (10-5-0) και στο πρωτάθλημα Σλοβενίας αναδείχτηκε 2η και έτσι πήρε εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στα έξι φιλικά που έχει δώσει ο απολογισμός της είναι 4-1-1, στα πέντε σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της σε δύο από αυτά. Τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της συνοδεύτηκαν από αμφίσκορο.

Σε ανάλογο επίπεδο ετοιμότητας είναι οι δύο ομάδες, τα πρωταθλήματα στα οποία παίρνουν μέρος αρχίζουν στα τέλη Ιουλίου και όποια κερδίσει την πρόκριση θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Η Μάριμπορ έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, ενώ η Μπότεφ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Αξίζει το ποντάρισμα στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares