Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 16:28

Στοίχημα: Έβερτον με κάλυψη στο 2.32

Το κουπόνι παμε στοιχημα της Πέμπτης (07/12) περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια από εμπορικές διοργανώσεις.

Η επιλογή της ημέρας του Betarades.gr είναι από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Έβερτον - Νιουκάστλ, με την οποία αξίζει να ασχοληθούμε στοιχηματικά. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε σήμερα!

Από εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ έρχεται η Έβερτον την περασμένη αγωνιστική. Πήρε βαθμούς που έχει άμεση ανάγκη μετά την τιμωρία με την αφαίρεση 10 πόντων. Μάλιστα, δείχνει πιο αποτελεσματική εσχάτως μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει απολογισμό στα τελευταία παιχνίδια της 1-2-8. Με No Goal έληξαν τα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της. Ενώ το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Κέρδισε η Νιουκάστλ τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 εντός έδρας. Δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα που πήρε τη νίκη, μετά από το 4-1 κόντρα στην Τσέλσι και πάλι στο γήπεδό της. Μακριά από το “St. James’ Park” δεν τα πάει τόσο καλά, καθώς έχει νικήσει μόλις σε μια από τις οκτώ τελευταίες εξόδους της (1-4-3). Δεν έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι στα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της. Επιπλέον, οι τέσσερις από τους πέντες εκτός έδρας αγώνες της στην Πρέμιερ Λιγκ είχαν Over 3.5 γκολ.

Αντίδραση για την τιμωρία της δείχνει να βγάζει η Έβερτον, που αδικείται και από τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει πετύχει ως τώρα. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν σε τέταρτο ματς μέσα σε 11 ημέρες και αναμένεται να παρουσιάσουν σημάδια κόπωσης, ιδίως λόγω του τρόπου παιχνιδιού των γηπεδούχων. Θα ποντάρουμε στην Έβερτον με κάλυψη, θα επιλέξουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.32.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares