Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 15:39

Στοίχημα: Παιχνίδι για γκολ στο “Old Trafford”

Αρκετές επιλογές προσφέρει το κουπόνι της Τετάρτης (06/12), με τους αγώνες που περιλαμβάνει, για παιχνίδι στις εταιρίες στοιχήματος.

Από την Πρέμιερ Λιγκ και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι έρχεται το προγνωστικό της ημέρας του Betarades.gr. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα!

Έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Νιουκάστλ με 1-0 εκτός έδρας τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ. Πριν από την ήττα κατάφερε να πετύχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, την πιο πρόσφατη απέναντι στην Έβερτον εκτός έδρας με 3-0. Ωστόσο, παρουσιάζεται εξαιρετικά ασταθής και το κλίμα στην ομάδα δεν δείχνει καλό, με τον προπονητή Τεν Χάαχ να αμφισβητείται. Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από νίκη έρχεται η Τσέλσι, στο γήπεδό της κόντρα στην Μπράιτον με 3-2 για το πρωτάθλημα. Αντέδρασε με τον τρόπο αυτό στην ήττα από τη Νιουκάστλ εκτός έδρας με 4-1. Πάντως, προηγουμένως είχε πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες σε εξόδους της στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά απέναντι σε ομάδες που τερμάτισαν στην τετράδα δεν έχει νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της, με απολογισμό σε αυτό το διάστημα 0-3-4. Επιπλέον, στους έξι από τους οκτώ τελευταίους αγώνες της ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν σημειωθεί Over 3.5 γκολ.

Αρνητικό το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την αστάθεια μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, που ήταν σοβαρή στα “μεγάλα” ματς της φέτος και εμφανίζεται ως το φαβορί της αναμέτρησης από τους μπουκμέικερς. Με τα δεδομένα αυτά, περιμένουμε το σκορ να πάει ψηλά. Θα επιλέξουμε το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares