Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 11:47

Στοίχημα: Σκοράρουν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον και για την βαθμολογία Σούπερ Λιγκ διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (04/12, 21:00), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη.

Αξίζει να ασχοληθούμε και στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκύπτει ένα σημείο σε αρκετά καλή απόδοση!

Η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Μπράιτον για το Γιουρόπα Λιγκ. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ζοάο Πέδρο στο 55’ με πέναλτι. Η Ένωση αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 65’, λόγω της αποβολής του Γκατσίνοβιτς, ήταν ανώτερη, ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο και έβγαλε πολλές φάσεις, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς που ξανά θα έπρεπε να έχει σκοράρει περισσότερες φορές. Μετρά ρεκόρ 5-1-0 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Ανέβηκε στους 27 πόντους και πλέον είναι στο -4 απ’ την κορυφή, με νίκη σήμερα θα πάει στο -1 και θα περάσει δεύτερη.

Ο Άρης, από την πλευρά του, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Προηγήθηκε στο 43’ με τον Μορόν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπρινιόλι, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μενέντες στο 72’. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, οι τρεις σημειώθηκαν εντός έδρας με Πανσερραϊκό (1-0), ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και Παναθηναϊκό. Ανέβηκε στους 20 πόντους και είναι πέμπτος, στο -6 απ’ την τετράδα, στο +4 από τη Λαμία και στο +5 απ’ τον ΟΦΗ.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, θα ασχοληθούμε με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έρχεται από δύο πολύ γεμάτες εμφανίσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Μπράιτον, που έβγαλε πάρα πολλές τελικές, μερικές εξ αυτών κλασικές ευκαιρίες. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν πετύχει ένα τουλάχιστον τέρμα εντός έδρας. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, έχει πλάνο και παίκτες να το υπηρετήσουν, μπορεί να βρει επίσης τις στιγμές του. Επιλογή, επομένως, το Goal/Goal σε απόδοση 1.98.

Δείτε στο Betarades.gr όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares