Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 13:56

Στοίχημα: Με το φαβορί Μπέτις στο 2.10

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (03/12) με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δράση στη Super League αλλά και δυνατά ματς για στοιχημα μπασκετ.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη La Liga και το παιχνίδι Αλμερία - Μπέτις, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

15η αγωνιστική στη Λα Λίγκα με την Αλμερία να υποδέχεται την Μπέτις, αναζητώντας αντίδραση και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό από την Χετάφε την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1, ήταν η έκτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένει χωρίς νίκη μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών και βρίσκεται σταθερά τελευταία, έχοντας συγκεντρώσει τρεις βαθμούς.

Υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ είχε μεσοβδόμαδα η Μπέτις, ηττήθηκε με 1-0 από τη Σπάρτα Πράγας εκτός έδρας, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 13 αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης. Δυσκολεύεται εκτός έδρας, ωστόσο είναι ποιοτικότερη ομάδα από την Αλμερία και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να φτάσει στη νίκη. Δεν δείχνει ικανή να τη σταματήσει η Αλμερία, θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares