Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 11:00

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 2.10 στη Ρουμανία

Μετά από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Ρουμανία και την αναμέτρηση Αράντ - Οτελούλ και ενώ εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα super league αλλά και για το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία με ένα κλικ στο Betarades.gr.

Στις 20:30 η Αράντ υποδέχεται την Οτελούλ για τη 16η αγωνιστική της Liga I Ρουμανίας. Στην 11η θέση με 18 βαθμούς οι γηπεδούχοι, πανηγύρισαν την προηγούμενη αγωνιστική τη νίκη με 2-1 επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Σε επίπεδο πρωταθλήματος αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την Αράντ, που συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη και αναζητά απόψε το “τρίποντο” που θα τη βοηθήσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Στη 12η θέση και στο -1 η Οτελούλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ιάσι εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ισοπαλία της σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η Αράντ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο, κόντρα στην Οτελούλ που αναζητά αντίδραση, χρειάζεται το “τρίποντο” και είναι ομάδα που σκοράρει και γίνεται επικίνδυνη όταν βρίσκει χώρους. Υπάρχει αξία στα γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares