Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 11:17

Στοίχημα: Προκαλεί ασιατικό 1.93 στο “Pride Park”

Σε χαλαρούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (14/11), με τη δράση στην Ευρώπη να εντοπίζεται κυρίως στην Αγγλία και τη Σκωτία.

Μπορείτε να ποντάρετε στους αγώνες της ημέρας στην betshop σε κορυφαίες αποδόσεις. Η επιλογή του Betarades.gr έρχεται από το αγγλικό FA Cup και τον αγώνα Ντέρμπι - Κρου, οι λεπτομέρειες ακολουθούν.

Από μια εντός έδρας άνετη νίκη έρχεται η Ντέρμπι με 3-0 κόντρα στην Μπάρνσλεϊ για τη Λιγκ 1 Αγγλίας. Διεύρυνε με τον τρόπο αυτό το αήττητο σερί της στους τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 3-1-0 σε αυτό το διάστημα. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η θέση, ισοβαθμώντας με την Μπάρνσλεϊ, η οποια είναι στην 6η θέση που δίνει συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για το FA Cup με την αποψινή της αντίπαλο΄ήταν 2-2. Το Over 2.5 γκολ επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ παράλληλα με Goal/Goal έληξαν τα τρία από αυτά.

Κέρδισε με 1-0 εντός έδρας πιο πρόσφατα η Κρου τη Νοτς Κάουντι για το πρωτάθλημα Λιγκ 2 Αγγλίας. Μάλιστα, τα κατάφερε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έχει καταφέρει να μην ηττηθεί στα τρία τελευταία ματς της σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και δύο νίκες. Στην 4η θέση της βαθμολογίας είναι πλέον στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα, στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει σημειωθεί Goal/Goal και σε ισάριθμα ματς εκτός έχουν μπει Over 3.5 γκολ.

Φαβορί είναι η Ντέρμπι, που βρίσκεται μια κατηγορία ψηλότερα και τα πάει εξαιρετικά στην έδρα της. Δεν έχει άγχος η Κρου, έχει πάρει ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη της. Αναμένουμε το παιχνίδι να έχει γκολ και το σκορ να πάει ψηλά. Θα προτιμήσουμε το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 1.93.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος την Τρίτη στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares