Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 11:48

Στοίχημα: Πληρώνει 2.10 Combo από Βραζιλία

Λιγοστές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης (06/09) λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για τα Προκριματικά Euro 2024.

To Betarades.gr έψαξε τους αγώνες στο σημεινό κουπόνι και βρήκε μια πάμε στοίχημα πρόταση με αξία από τη Βραζιλία και τη δεύτερη κατηγορία της. Συγκεκριμένα, μια συνδυαστική επιλογή για την αναμέτρηση Σεαρά - Λοντρίνα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεαρά, που επικράτησε με 1-0 επί της Κρισιούμα, για το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας. Είχαν προηγηθεί η ήττα από τη Βιτόρια Μπαΐα (1-0), αλλά και οι ισοπαλίες με τις Πόντε Πρέτα (1-1) και Τομπένσε (2-2). Είναι αήττητη στην έδρα της στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με απολογισμό τέσσερις νίκες, με πιο εντυπωσιακή εκ των οποίων το 3-0 επί της Μποταφόγκο και τρεις ισοπαλίες. Δεν της λείπει η αποτελεσματικότητα, καθώς έχει πετύχει γκολ στους έξι από τους εφτά προαναφερθέντες αγώνες. Τα πάει καλά και στην άμυνα, καθώς στους πέντε εξ αυτών έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Από εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Τομπένσε προέρχεται η Λοντρίνα, που εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση. Στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες, από τις Κρισιούμα (2-0), Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (0-2) και Πόντε Πρέτα (1-0). Δεν τα καταφέρνει μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, με εξαίρεση το 0-0 με την Α Μπε Σε Νατάλ. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα, μάλιστα, δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Ακόμη, μόνο σε τρία από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας ματς, διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Εκμεταλλεύεται το γήπεδο της η Σεαρά, που πήρε πολύτιμες νίκες το τελευταίο διάστημα, ενώ βελτίωσε και την αμυντική λειτουργία της. Τη χειρότερη επίδοση (1-2-10) στο πρωτάθλημα έχει στα εκτός έδρας ματς η Λοντρίνα, που αντιμετωπίζει και πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θα επιλέξουμε το combo 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares