Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 11:11

Στοίχημα: Αγγλικές επιλογές!

Αποκλειστικά με Αγγλία θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά από το κουπόνι της Τρίτης (05/09), με δύο επιλογές να ξεχωρίζουν από το Λιγκ Τρόφι.

Η διοργάνωση βρίσκεται στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Κάθε γκρουπ αποτελείται από τέσσερις ομάδες που παίζουν από μία φορά μεταξύ τους και την πρόκριση στα νοκ άουτ παίρνουν οι δύο πρώτες. Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, η ισοπαλία έναν, αλλά μετά τα ισόπαλα παιχνίδια ακολουθεί διαδικασία πέναλτι και όποια ομάδα κερδίσει παίρνει έναν επιπλέον βαθμό.

Ξεκινάμε από το Vale Park, εκεί όπου η Πορτ Βέιλ υποδέχεται την Κρου. Από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Όξφορντ προέρχεται η Πορτ Βέιλ, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πανηγύρισε την πέμπτη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας, ακόμη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Κρου, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την ΜΚ Ντονς. Φέρνει συχνά ισοπαλίες φέτος, μετρά ήδη πέντε σε οκτώ αναμετρήσεις!

Σε στοιχηματικό επίπεδο θα ασχοληθούμε με τα γκολ. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι, έρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνουν σε καλή κατάσταση επιθετικά. Επιλέγουμε Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares