Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 13:31

Στοίχημα: Με το φαβορί Σαράγεβο στο 2.21

Συναρπαστικά παιχνίδια περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος, με το βλέμμα να στρέφεται στο Κόνφερενς Λιγκ, καθώς διεξάγονται 30 αναμετρήσεις για τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Παράλληλα, δράση έχουμε σε Κόπα Σουνταμερικάνα αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το Κόνφερενς Λιγκ και το παιχνίδι Σαράγεβο - Τορπέντο, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως για ΠΑΟ Μπάσκετ Μεταγραφές.

Στις 22:00 η Σαράγεβο υποδέχεται την Τορπέντο, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-2 του πρώτου ματς. Έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ματς, πλήρωσε τα αμυντικά της κενά και δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα που θα της έδινε το προβάδισμα πρόκρισης. Στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή, κάτι που θέλει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά.

Από την πλευρά της η Τορπέντο το πάλεψε μέχρι το τέλος, βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να “κλειδώσει” τη νίκη. Αναμένεται και σήμερα να τα δώσει όλα, γνωρίζει ότι η αποστολή της είναι δύσκολη, κόντρα σε μια ποιοτικότερη αντίπαλο, με μεγαλύτερη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Σαράγεβο έχει το προβάδισμα, περιμένουμε ότι θα εμφανιστεί πιο σοβαρή στη ρεβάνς και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.21.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares