Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 10:37

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολίμπια στο 2.25

Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση Βαλμιέρα - Ολίμπια Λουμπλιάνα.

Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως για τις Ολυμπιακός Μπάσκετ Μεταγραφές. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

Στις 18:00 η Βαλμιέρα υποδέχεται την Ολίμπια στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 1ο προκριματικό γύρο. Παρά την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ματς, η Βαλμιέρα ηττήθηκε με 2-1, ένα αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή στη “μάχη” της πρόκρισης. Έκανε πολλά λάθη, δέχτηκε ασφυκτική πίεση και καλείται σήμερα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό.

Από την άλλη η Ολίμπια άξιζε περισσότερα, βάσει της εικόνας της θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει ακόμη και από το πρώτο ματς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της τη φετινή σεζόν, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες σε φιλικά παιχνίδια. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, η Ολίμπια είναι ποιοτικότερη, το απέδειξε και στο πρώτο μεταξύ τους ματς, όπου θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, περιμένουμε ότι θα παρουσιαστεί σήμερα ακόμη πιο σοβαρή και θα πάρει την πρόκριση με νίκη. Θα τη στηρίξουμε και θα κρατησουμε το “διπλό” & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

 

Δείτε όλα ταπρογνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares