Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 18:04

"Χ" με πικρή γεύση [photos]

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στον Πανναξιακό η χθεσινή ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε μέσα στην έδρα του απέναντι στον Περαμαϊκό.

Η ομάδα της Νάξου έχει δείξει στην φετινή της πορεία ότι τα αποτελέσματα στους αγώνες που δίνει εξαρτούνται καθαρά από την δική της απόδοση. Έτσι έγινε και χθες, καθότι ο Πανναξιακός «έπνιξε» τον αντίπαλο του μέχρι το 30’ και ύστερα παρουσίασε μια αδικαιολόγητη κοιλιά στην απόδοση του μέχρι το 75’, πράγμα που πλήρωσε καθώς στο 64’ έμεινε πίσω στο σκορ (0-1). Στα θετικά η παρουσία του κόσμου, που για ακόμα μία φορά ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.

Δεν έμπαινε με τίποτα

Ουσιαστικά ο Πανναξιακός είχε αρκετές ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο νόμος της μπάλας, που λέει -όταν χάνεις ευκαιρίες τρως γκολ- τον τιμώρησε.

Μόλις στο 9’ ο Μιχάλης Τερόλης χάνει μοναδικό τετ ατ τετ, όταν μετά από πάσα του Αθανασίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μεϊμάρογλου.NAXOS Katsonis 200x100

Στο 16’ και στο 33’ ο Δερμιτζάκης έφτασε πολύ κοντά να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης στο 23΄επιχειρεί σουτ «βολίδα» που βρίσκει σε κεφάλι αμυντικού και περνά σύριζα άουτ.

Ο Πανναξιακός αφυπνίστηκε μετά το 75’ και ενώ είχε μείνει πίσω στο σκορ από το 64’. Στο πεντάλεπτο 75-80 καταφέρνει να δημιουργήσει δύο καλές ευκαιρίες με τους Ντούκα και Δερμιτζάκη να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση.

Κλασική ομάδα Στασινόπουλου

Ο Περαμαϊκός ήρθε στη Νάξο ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσει την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου, πράγμα που τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδα Βασίλης Στασινόπουλος.

Η ομάδα του Πειραιά, που στα εκτός έδρα ματς αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων και εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ταχύτατη επιθετική τριπλέτα των: Ντούλια, Μπερνιδάκη και Ανδριανόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, όταν αρχικά στο 34’ ο Καραγιάννης εκτέλεσε φάουλ που απόκρουσε ο Θέμελης και στο 45’ με τον Ντούλια που ανάγκασε τον Θέμελη σε θεαματική απόκρουση, με τον τελευταίο να δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαιχτών του.

Στην επανάληψη λίγο πριν φτάσουν στο να προηγηθούν οι παίχτες του Περάματος βλέπουν και πάλι τον Θέμελη να τους «παίρνει την μπουκιά από το στόμα» όταν ο έμπειρος πορτιέρο σταματά εξ επαφής κεφαλιά του Μπερνιδάκη.

Ατυχία

0-1 Οι φιλοξενούμενοι αφού στο 63’ είδαν την κεφαλιά, από πλεονεκτική θέση, του Ανδριανόπουλου να περνά μόλις άουτ, στο επόμενο λεπτό (64’) «κοίμισαν» την άμυνα του Πανναξιακού και με έναν συνδυασμό των Χατζηγιαννάκου – Ανδριανόπουλου και τον τελευταίο να πλασάρει τον Θέμελη άνοιξαν το σκορ του παιχνιδιού. Αυτή η φάση ήταν και η τελευταία για τους Πειραιώτες στο ματς.

1-1 Η ισοφάριση για τον Πανναξιακό ήρθε στο 83’ όταν ο Μπονιάκος, που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, γίνεται αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και επιχειρεί το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Καραγιάννη, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Μεϊμάρογλου.

Η πίεση του Πανναξιακού αυξήθηκε στα τελευταία λεπτά, με την φάση του αγώνα να γίνεται στο 88’ όταν σε άψογη συνεργασία των: Μπονιάκου, Κεμαβόρ, Ντούκα και Τζωρμπατζάκη, ο πρώτος παίρνει και πάλι την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και σουτάρει βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μεϊμάρογλου.

Ήταν πέναλτι

Στο 92’ οι γηπεδούχοι φωνάζουν δικαίως για πέναλτι όταν ο Ρούσσος τραβά από το σορτσάκι τον Ντούκα και τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. Μάλιστα σε αυτή τη φάση ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα, αλλά λίγο μετά αλλάζει απόφαση, καθώς ο επόπτης είχε καταλογίσει λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ τον Ντούκα.

Snapshot 1 Snapshot 2
Snapshot 3

Όλα για όλα

Ο Πανναξιακός μετά τον τελικό Κυπέλλου της Τετάρτης, αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στον Πειραιά με μοναδικό στόχο τη νίκη, ελπίζοντας σε απώλεια βαθμών του Ιωνικού στη Μύκονο, κόντρα στην Άνω Μερά, που θα του δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή του 9ου ομίλου.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας (Αθηνών).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Τερόλλι, Τόσκας, Αριανούτσος (82' Σταυρόπουλος), Καρούσης (61' Ντούκα), Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης (65' Μπονιάκος)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Σαμαράς, Ντούλιας (55' Ιατρού), Ερρίκος, Μπερνιδάκης, Σιδέρης (28' λ. τρ. Χατζηγιαννάκος), Ανδριανόπουλος (82' Νίκο)

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares