Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 21:58

Έχασε την ευκαιρία ο Πανναξιακός

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του 9ου ομίλου έχασε ο Πανναξιακός ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον... εφτάψυχο Περαμαϊκό που στάθηκε όρθιος σε μια δύσκολη έδρα. Οι νησιώτες παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Στο α' μέρος το συγκρότημα του Γιώργου Βλαστού μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασσική φάση μπροστά από την εστία του Μεϊμάρογλου.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 64' ο Ανδριανόπουλος ''πάγωσε'' το Δημοτικό Στάδιο Νάξου. Ο χαρισματικός μέσος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κάθετη πάσα του Ερρίκου και με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Βασίλη Στασινόπουλου. Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στους ''κυανόλευκους'' οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 83' όταν ο νεοεισελθών στο παιχνίδι, Μπονιάκος εξαπέλυσε από 20 μέτρα έναν κεραυνό και η μπάλα αφού βρήκε σε αρκετά σώματα στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Μεϊμάρογλου για το 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε 5' αργότερα να είχε αποδειχθεί σε ήρωα της αναμέτρησης όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μεϊμάρογλου.

Στα τελευταία λεπτά οι Κυκλαδίτες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας (Αθηνών)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Τερόλλι, Τόσκας, Αριανούτσος (82' Σταυρόπουλος), Καρούσης (61' Ντούκα), Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης (65' Μπονιάκος)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Σαμαράς, Ντούλιας (55' λ.τρ. Ιατρού), Ερρίκος, Μπερνιδάκης, Σιδέρης (28' λ. τρ. Χατζηγιαννάκος), Ανδριανόπουλος (82' Νίκο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares