Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 00:14

Στη Σύρο τον Οκτώβριο το Run Greece

Η Σύρος θα είναι από φέτος μία από τις έξι πόλεις της Ελλάδας που θα φιλοξενήσουν για φέτος την εμβληματική σειρά αγώνων δρόμου του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία Run Greece καθώς στις 5 Οκτωβρίου η πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα διοργανώσει τον φημισμένο αγώνα δρόμου.

Με αυτόν τον τρόπο οι Κυκλάδες εντάσσονται για πρώτη φορά στον χάρτη των Run Greece μαζί με τον Πειραιά, το Ηράκλειο, το Ναύπλιο, τα Τρίκαλα και την Αλεξανδρούπολη.

Το στοίχημα για τη Σύρο και τις Κυκλάδες να διοργανωθεί ένας αγώνας υψηλού επιπέδου που θα προσελκύσει αθλητές και αθλούμενους από όλη την Ελλάδα και ο παράγων νησιωτικότητα να λειτουργήσει θετικά και όχι ανασταλτικά για αυτή την διοργάνωση αυτή.

Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστούν τον νέο Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου ο οποίος με μεγάλο ζήλο και ενθουσιασμό δέχτηκε την πρόταση του ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση ενός αγώνα δρόμου αυτού του βεληνεκούς στην πόλη του και το Δημοτικό Συμβούλιο που υπερψήφισε και αποδέχτηκε την εισήγηση του Δημάρχου.

Αρωγός στην νέα αυτή αθλητική δράση για τις Κυκλάδες θα είναι, όπως πάντα σε αντίστοιχες διοργανώσεις η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ρόλο στην ένταξη της Σύρου στον κύκλο των αγώνων Run Greece έπαιξε η παρουσία του τοπικού αθλητικού συλλόγου Δρομείς Σύρου οι οποίοι με την τεχνογνωσία και την πείρα που έχουν από ανάλογες εκδηλώσεις που διοργανώνουν στο νησί εδώ και αρκετά χρόνια, αναμένεται να συμβάλουν αποφασιστικά στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Ήδη οι εγγραφές για τη συμμετοχή στον αγώνα έχουν ανοίξει από τις 19/8

RUN GREECE ΣΥΡΟΣ 2024
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024



ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΣΥΡΟΣ (Αγώνες 10χλμ, 5χλμ & παιδιών) υποβάλλονται:

⦁ Online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας έως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
https://www.run-greece.gr/index.php/el/?option=com_chronoforms&chronoform=register_gr_siros 

► Η συνδρομή συμμετοχής για όλους τους δρομείς των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ είναι 10,00€. Η συμμετοχή στο παιδικό αγώνα είναι Δωρεάν.

Η συνδρομή συμμετοχής στους Αγώνες 5χλµ και 10χλμ, για μαθητές/τριες 12 ετών (γεν. 1/1-31/12/2012) έως 18 ετών (γεν. 1/1-31/12/2006), ΜΟΝΟ μέσα από ομαδική εγγραφή (τουλάχιστον 10 µελών) Σχολείου ή Αθλητικού Σωματείου ΣΕΓΑΣ, είναι 5,00€.

► Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο συμμετοχής θα δοθούν δωρεάν t-shirts, τσάντα από ανακυκλώσιμο υλικό,  αριθμός εγγραφής (Bιb), ηλεκτρονική χρονομέτρηση (επίσημος χρόνος και κατάταξη), αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

► Ο κάθε δρομέας μπορεί να εγγραφεί σε δύο αγωνίσματα (5χλμ & 10χλμ).


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Νέες εγγραφές μετά τις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές μόνο στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης.

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ

► Αγώνας 10χλμ: Όριο εγγραφών 600 δρομείς, σε ένα block (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι)

► Αγώνας 5χλμ: Όριο εγγραφών 2100 δρομείς, σε blocks των 500 Δρομέων (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι)

► Αγώνας Παιδιών 800μ.: Όριο εγγραφών 800 παιδιά, σε blocks των 400 παιδιών (παιδιά γεννημένα το 2013, 2014 και 2015)


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συνδρομή 10,00€. Ο Παιδικός Αγώνας είναι Δωρεάν.

Η συνδρομή συμμετοχής στους Αγώνες 5χλµ και 10χλμ, για μαθητές/τριες 12 ετών (γεν. 1/1-31/12/2012) έως 18 ετών (γεν. 1/1-31/12/2006), ΜΟΝΟ μέσα από ομαδική εγγραφή (τουλάχιστον 10 µελών) Σχολείου ή Αθλητικού Σωματείου ΣΕΓΑΣ, είναι 5,00€.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής για τις εγγραφές που υποβάλλονται Online γίνεται ΜΟΝΟ με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Διοργάνωσης. Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές-Διασώστες, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση RUN GREECE 2024, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.                                                                                                            

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική  τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους. 


ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Ηλεκτρονικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - Σύρος" που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Δημαρχείο, Πλατεία Μιαούλη - Ισόγειο (Αίθουσα Παιδικής Βιβλιοθήκης) την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και ώρες 14.00 - 20.00 και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρες 10.00 – 14.00.

Aναλυτικές οδηγίες και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την παραλαβή του υλικού συμμετοχής

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΣΥΡΟΣ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλη του Ηρακλείου (Αγώνες 5χλμ & 10χλμ και παιδιών) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο, Πλατεία Μιαούλη - Ισόγειο (Αίθουσα Παιδικής Βιβλιοθήκης) την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και ώρες 14.00 - 20.00 και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρες 10.00 – 14.00.

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους την παραπάνω μέρα (εντός των αναγραφόμενων ωρών) καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη:

  1. Του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του
  2. Της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ)
               *Σε περιπτώσεις ανήλικων συμμετεχόντων χωρίς ταυτότητα, απαιτείται επίδειξη του Πιστοποιητικού Γέννησης.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα "Λίστες Εκκίνησης -ΣΥΡΟΣ " που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, είτε απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

  1. Φάκελο με:
    • τον αριθμό συμμετοχής του και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
    • παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
    • αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα
  2. Τσάντα δρομέα από ανακυκλώσιμο υλικό
  3. T-shirt του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares