Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 22:15

Στην Ελλάς Σύρου το... κανόνι που λέγεται Παναγιώτης Δαλαμήτρας

Νίκος Ζιάβρας και Άκης Πύργος «έχουν ξεχασμένο το χέρι στην τσέπη», σπρώχνουν χρήμα για λογαριασμό της Ελλάς και φέρνουν στο νησί έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ένα «πολυβόλο» πρόσθεσε στο ρόστερ της η Ελλάς Σύρου, με τον «γκολτζή» Παναγιώτη Δαλαμήτρα να βρίσκεται ήδη στην Σύρο για λογαριασμό της Ελλάς.

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 2003 . Ο Παναγιώτης Δαλαμήτρας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πιερικού, όπου αγωνιζόταν κυρίως ως «10άρι».Έπειτα από αρκετά χρόνια ο νεαρός άσος είχε γίνει από τους καλύτερους των ακαδημιών. Για αυτό και ουκ ολίγες φορές, αρκετοί σκάουτερ μεγάλων ομάδων τον παρακολουθούσαν στα τουρνουά.

Το 2016, όταν ο Δαλαμήτρας ήταν μόλις 13 ετών, η εμφάνισή του σε ένα τουρνουά της Θεσσαλονίκης, έκανε τους ανθρώπους του Ατρομήτου να κινηθούν αμέσως για να την απόκτησή του. Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι του Περιστερίου τον έφεραν στην κορυφή της επίθεσης λόγω της επαφής που είχε με τα δίχτυα. Από την πρώτη χρονιά, ο νεαρός φορ σάρωσε τα πάντα, πετυχαίνοντας 17 γκολ, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή των σκόρερ της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε το 2016 στους Περιστεριώτες και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προπέρυσι το καλοκαίρι, παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΟ Ρουφ και την περσινή σεζόν στην Κυπριακή Πέγεια 2014.

Φέτος με την Ελλάς Σύρου ευελπιστεί να φτάσει ψηλά τόσο στο σκοράρισμα όσο και στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα. Αναμφίβολα πολύ καλή επιλογή από τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares