Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 19:51

Άκης Πύργος: «Οι χορηγοί μας και η ΟΝΕΧ είναι συνεχώς δίπλα μας»

Η Ελλάς Σύρου άρχισε και επίσημα την προετοιμασία της στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον Α’ αντιπρόεδρο της ομάδας, Άκη Πύργο, να μιλάει για το νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη»:

«Ξεκινήσαμε σήμερα την προσπάθειά μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και πιστεύω πως μετά την πολύ καλή χρονιά που είχαμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος. Από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες, γνωρίζουμε πως όλοι ξεκινούμε από την ίδια αφετηρία και ως Ελλάς Σύρου θα επιδιώξουμε να παίξουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο και φέτος.

Ποτέ δεν θα πούμε όχι σε μία καλύτερη πορεία και σε μία καλύτερη θέση. Κρατήσαμε τον κορμό της ομάδας και πιστεύω πως με τις μεταγραφές που κάναμε ενισχύσαμε το ρόστερ μας. Ο προπονητής είναι ο ίδιος, γνωρίζουμε το έργο τους και πλέον μας γνωρίζει κι ίδιος πολύ καλά. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που έχουμε θέσει».

Υπάρχουν αρκετά κενά μετά και την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, πιστεύεται πως υπάρχουν ανακατατάξεις στους ομίλους ή θα αναπληρωθούν τα κενά;

«Νομίζω ότι κάποια κενά θα αναπληρωθούν αλλά περιμένουμε να δούμε ποιες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή μετά και την πρόσκληση που τους έστειλε η ΕΠΟ. Θα υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις, όμως πιστεύω πως εμείς και η Μύκονος θα είμαστε στον όμιλο με τις ομάδες της Πελοποννήσου και της Ανατολικής Αττικής. Μπορεί να υπάρξουν λιγότερες ομάδες, αυτό όμως θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουμε πως το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλες τις ομάδες. Κι εμείς από την πλευρά μας κάνουμε μεγάλο αγώνα ώστε να καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσω πως ο μεγάλος μας χορηγός, η ONEX, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους χορηγούς μας βοηθούν στην προσπάθειά μας αυτή. Να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Πάνο Ξενοκώστα, καθώς χωρίς την ONEX δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».

Η στήριξη από τους χορηγούς μετά την πολύ καλή περσινή πορεία ήταν μεγαλύτερη ή κινήθηκε στα ίδια επίπεδα;

«Αν και ξεκινήσαμε λίγο καθυστερημένα στο κομμάτι αυτό βλέπουμε ότι υπάρχει μία μεγάλη ανταπόκριση από τους χορηγούς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή τους. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πως σε όλους για την βοήθειά τους. Η ONEX και η Blue Star είναι οι μεγάλοι μας χορηγοί και μας στηρίζουν από την πρώτη στιγμή».

Κ. Πύργο η Ελλάς μπορεί την περσινή αγωνιστική περίοδο να πήγε εξαιρετικά, όμως δεν είχαμε και την ανάλογη στήριξη από τον κόσμο, καθώς σε πολλά παιχνίδια η προσέλευση στο γήπεδο ήταν πολύ μικρή. Πιστεύεται ότι αυτό θα αλλάξει;

«Ίσως ο κόσμος πέρυσι να μην ήξερε τι θα δει. Νομίζω πως πίστευε πως θα ήταν μία ακόμη χρονιά όπως οι άλλες. Η χρονιά ήταν όμως μαγική και όσοι αποφάσιζαν να έρθουν στο γήπεδο, απολάμβαναν ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω πως από το πρώτο κιόλας παιχνίδι θα έχουμε μεγαλύτερη στήριξη, οι παίκτες θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να τους ευχαριστήσουν και όλοι μαζί να παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι μόνο στην κατηγορία. Θέλουμε να ζήσουμε όπως και πέρυσι ωραίες στιγμές και όλοι μαζί να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα μας. Αυτή την χρονιά θέλουμε να την απολαύσουμε όλοι μαζί και να είναι η καλύτερη χρονιά για το συριανό ποδόσφαιρο».

Η Σύρος αξίζει να έχει ομάδα στην Γ’ Εθνική και γιατί όχι σε μεγαλύτερη κατηγορία;

«Εμείς από την πλευρά μας δεν θέλουμε να μιλάμε για πρωταθλήματα και ανόδους. Θέλουμε να πατάμε γερά στα πόδια μας και να γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας. Θέλουμε αρχικά να κάνουμε μία ανάλογη με την περσινή πορεία στο πρωτάθλημα και να παραμείνει η ομάδα εύκολα στην κατηγορία. Αν τώρα έρθει κάτι καλύτερο θα είναι καλοδεχούμενο».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares