Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 22:10

Πανναξιακός: Αναλαμβάνει και... Γενικός Αρχηγός της Κ-16 ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης. «Αγαπώ το σωματείο και τα παιδιά»

«Πιστός στρατιώτης» του Πανναξιακού, ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης δεν θα μπορούσε να λείψει από το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου.

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα άρθρα, η προσφορά του Μιχάλη Χαμηλοθώρη στον σύλλογο είναι τεράστια, καθώς εκτός του οργανωτικού σκέλους στα αποδυτήρια και τα γραφεία του συλλόγου, είναι ένας άνθρωπος που δεν λείπει ποτέ από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ομόφωνα και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίστηκε ότι το έργο του Μιχάλη ως Έφορος Λέσχης Υλικού θα συνεχιστεί, με τον ίδιο να αποδέχεται την πρόταση, αλλά παράλληλα να εκφράζει τη βούληση προκειμένου να αναλάβει και ένα δεύτερο πόστο, αυτό του Εφόρου Ακαδημιών.

Ως γνωστό, μετά τη συνεργασία με τον ΠΑΣ Νάξου, ο Πανναξιακός συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με την ενοποιημένη πλέον ομάδα της Κ16, της οποίας την ευθύνη στο οργανωτικό μέρος θα αναλάβει ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης.

Συζητώντας με τον Μιχάλη Χαμηλοθώρη μας αιτιολόγησε αυτή την απόφαση, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους ανθρώπους που τον στηρίζουν:

«Η αγάπη μου για το σωματείο και τα παιδιά με οδήγησε να πάρω αυτή την απόφαση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν παράγοντα από την χαρά των παιδιών.

Ευτυχώς για εμένα έχω μια πολύ καλή γυναίκα την Αλεξάνδρα, η οποία με στηρίζει και είναι μαζί μου σε κάθε αποστολή της ομάδας.

Σε όλο αυτό όμως δεν θα είμαι μόνος, καθώς εκτός της συζύγου μου δίπλα μου θα είναι και ο κουμπάρος μου Μάριος Βασαλακης ως εξωτερικός συνεργάτης, ένας άνθρωπος που έχει γνώσεις και μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Από την πλευρά μου υπόσχομαι να τα δώσω όλα ώστε να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρόνια σε όλους τους τομείς.

Εύχομαι σε όλους τους συλλόγους, τους παράγοντες και τους αθλητές καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία πάνω από όλα.

Ραντεβού στα γήπεδα».

hOEzBSnT

KJteiREE

1mxGApcS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares