Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 12:06

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστέλλει τη λειτουργία της και αποσύρεται η ΑΕ Πάρου

Αλλάζει ριζικά ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Πάρου και γενικότερα των Κυκλάδων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας η ΑΕ Πάρου αναστέλλει τη λειτουργία της και αποσύρεται από τις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η είδηση έχει διαρρεύσει καιρό, αλλά τίποτα δεν είχε οριστικοποιηθεί. Έγιναν προσπάθειες για να αποτραπεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη, οι οποίες όμως έπεσαν στο κενό, καθώς το εγχείρημα της συνένωσης του Παριανού ποδοσφαίρου όπως ήταν το αρχικό πλάνο, απέτυχε.

Από την διοίκηση της ομάδας τηρείται σιγή ιχθύος, καθώς παρά τη σοβαρότητα του θέματος δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, πράγμα που προκαλεί αρνητική εντύπωση. 

''Το όνειρο πολλών ετών για ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρόφιλους στο νησί μας παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά'' έγραφε η ανακοίνωση που επισημοποίησε το νέο εγχείρημα και δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούλιο του 2020.

Πλέον, είναι εμφανές ότι από εκείνη την αρχική ανακοίνωση πολλά άλλαξαν και κυρίως οι άνθρωποι που πίστεψαν στην καινοτομία, αλλά χρόνο με το χρόνο μειωνόταν με αποτέλεσμα στο τέλος να έχουν μείνει ελάχιστοι που στήριξαν την προσπάθεια.

Ο αριθμός των ανδρικών ομάδων στην Πάρο που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-2025 δεν θα αλλάξει, καθώς εκτός του ΑΟ Πάρου και του Νηρέα, έχουμε και την επιστροφή του Μαρπησσαϊκού.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕ Πάρου, ήδη έχουν ενημερωθεί και ένας - ένας λαμβάνει το δελτίο του για να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares