Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 11:11

Ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας η ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά καθώς επίσης και πότε θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Η σχετική ανακοίνωση.

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕ Μυκόνου θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024.

Τις ημερομηνίες 22 και 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργομετρικές και Ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, καθώς επίσης την πρώτη ημέρα της προετοιμασία ίσως πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει στις 19 Αυγούστου για το Αθλητικό κέντρο του Ελατοχωρίου στην περιοχή της Πιερίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στο Ελατοχώρι θα πραγματοποιηθούν και φιλικά ματς προετοιμασίας.

Τα έξοδα της προετοιμασία τα αναλαμβάνουν ο πρόεδρος του συλλόγου μας Δακτυλίδης Σταμάτης (Tropicana) και ο κύριος Γιαννόκοπουλος Άγγελος (Raya, Promanade, Αττικοί Φούρνοι, Lohan).

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν την περσινή μας προσπάθεια στη Γ' Εθνική και ελπίζουμε να είναι δίπλα μας και τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά καθώς επίσης ευχόμαστε να έρθουν ακόμα περισσότεροι επιχειρηματίες δίπλα στην ομάδα μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares