Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 07:03

Πάλεψε, αλλά λύγισε στο τέλος ο Παμμηλιακός κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής

Την ήττα με 1-2 από τον Φοίβο Κρεμαστής γνώρισε ο Παμμηλιακός στον αγώνα που έγινε χθες Σάββατο (8/6) στη Μήλο για την 6η αγωνιστική του “μίνι” πρωταθλήματος ανόδου  στη Γ' Εθνική.

Οι ''Μηλιοί'' παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όμως ένα γκόλ που πέτυχε ο πολύπειρος Σταμάτης Χατζησάββας λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Φοίβος Κρεμαστής επικράτησε με 1 – 2 και πήρε ένα χρυσό τρίποντο που του δίνει την ευκαιρία να ελπίζει για την άνοδο με νίκη στην τελευταία “στροφή” των μπαράζ, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αιγέα Πλωμαρίου.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ο Φοίβος είχε την πρωτοβουλία, προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως από τον άξονα, όμως οι γηπεδούχοι έδειχναν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεπαν εύκολα τη δημιουργία κινδύνων μπροστά στα καρέ του Καραμπάτσου.

Σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, οι “Ροδίτες” κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ. Συγκεκριμένα, ο Χατζησάββας βρέθηκε ανενόχλητος εντός μεγάλης περιοχής και πάσαρε παράλληλα, με τον επερχόμενο Αθανασίου να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ψύχραιμο πλασέ να διαμορφώνει το 0 – 1.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Παμμηλιακού έφεραν το ματς στα ίσα στο 74′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τότσκα και αδράνεια στην άμυνα του Φοίβου, ο Δίντσης πηδώντας ψηλότερα από όλους με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 1 – 1.

Στο 88′ ήρθε η “λύτρωση” για τον Φοίβο, καθώς ο Χατζησάββας με όμορφη ατομική ενέργεια εντός μεγάλης περιοχής, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με δυνατό διαγώνιο σούτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του γκολκίπερ των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Οι συνθέσεις:

PAMMILIAKOS 9 6

Παμμηλιακός(Μιχάλης Σαλέπης): Καραμπάτσος, Πολυκράτης, Φαλ, Δίντσης, Μαυρογιάννης, Ζηλιαχόβαλης, Παππάς, Τότσκα, Τσιμτσιλιάκος, Σάντα, Κύρκος

FOIVOS KREMASTIS 8 6

Φοίβος (Σάββας Ορφανίδης): Ηλίας, Κουγιός, Αυγενικού, Μόσχος(30′ Ορφανίδης – 90′ Πούπα ), Αθανασίου, Τομόρι, Βολονάκης, Καρπαθάκης, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Φτάκλας(65′ Μπάρδος)

Με πληροφορίες από το xxsports.org 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares