Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 16:22

Πρωταθλήτρια Αιγαίου με θρίαμβο κόντρα στα Δωδεκάνησα η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων [pics-vid]

Καταιγιστική ήταν η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο κόντρα στα Δωδεκάνησα, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 4-1, νίκη που της δίνει την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου ήταν χάρμα ιδέστε και κατάφερε να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της που διεκδίκησε πράγματα από το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, που έληξε ισόπαλο 1-1, με τέρματα των Καρούση και Αυγέρη.

Στην επανάληψη, οι Κυκλαδίτες ήταν ασταμάτητοι και με πρωταγωνιστή τον Καπέλα που πέτυχε δύο τέρματα και με ένα του Ορφανού σφραγίστηκε η μεγάλη νίκη που στέλνει τους Κυκλαδίτες στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα αποδυτήρια πήραν φωτιά...

Δείτε το βίντεο:

 

Πρωταθλήτρια Αιγαίου η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων. Το έκαψαν στα αποδυτήρια...

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

 

Η ροή του αγώνα  

7' πρώτη καλή στιγμή για την ΕΠΣΔ, με τον Αυγέρη να βρίσκεται σε καλό σημείο στην περιοχή αλλά να μην προλαβαίνει την μπάλα.

20' Σουτ του Αυγέρη από διαγώνια θέση στην περιοχή, άουτ η μπάλα

24' Μεγάλη ευκαιρία για τις Κυκλάδες, με τον Ζαχαρίου να βγάζει από πλάγια στον Ορφανό και εκείνος από κοντινή απόσταση να μην βρίσκει την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

29' Ο Καρούσης έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και με τεχνικό σουτ έκανε το 1-0 για τις Κυκλάδες.

37' Ο Αυγέρης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αμυντικής γραμμής της ΕΠΣ Κυκλάδων, μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

42' Ο Ορφανός κινηθηκε έξυπνα στον κενό χώρο και με κεφαλιά πέρασε τη μπλάλα πάνω από τον Μπαζίνα, δίνοντας και πάλι προβάδισαμ στις Κυκλάδες με 2-1.

45' Ο Καπέλας σούταρε ο Παζίνας μπλόκαρε

58' Ο Καπέλας, έφυγε στην αντεπίθεση πέρασε τον αντίπαλο του και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1

63' Γύρισμα του Καστρούνη απόκρουσε ενστικτωδώς ο Κοιλιακούδης

64' Σουτ του Ορφανού πάνω από τα δοκάρια

67' Ο Καπέλας και πάλι, έφυγε στην αντεπίθεση, νίκησε τον αντίπαλο αμυντικό και έπειτα τον τερμτοφύλακα της ΕΠΣΔ, κάμοντας το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Διαιτητής: Γιάννης Ζαράνης | Βοηθοί: Καλόγερας - Σαμοθράκης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Κοιλιακούδης, Γκίργκης (54' Σιδερής), Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρούδης, Μουταφίδης (65' λ. τρ. Μπουντούρης), Ζαχαρίου (41' Μωραΐτης), Σκιαδάς, Ορφανός, Καρούσης (77' Μουστάκας), Καπέλας. 

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Τριχιάς): Παζίνας, Συμεωνίδης, Μπίντα (75' Ιλασίν), Ροδίτης, Σεχιμπραήμογλου, Βαλασιάδης (60' Κατσούλης), Κοσμίδης, Πανούσος, Αυγέρης, Τσιρίλλο (60' Σιμάτης) , Χριστοδούλου (53΄Καστρούνης - 75' Χριστοφόρου). 

 Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares