Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 11:30

Έκοψε την πίτα της η Θύελλα Καμαρίου [pics]

Σε οικογενειακό κλίμα στον χώρο της Ζυθοποιίας ''ΦΤΕΛΟΣ'' πραγματοποιήθηκε χθες η κοπής της Βασιλόπιτας της Θύελλας Καμαρίου.

Σε μία ζεστή βραδιά, οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν καλά στον πάντα φιλόξενο χώρο του Φτελος, ενώ όπως πάντα υπήρξαν και οι εκπλήξεις για τους τυχερούς της βραδιάς.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της Θύελλας: 

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας χθες το βράδυ στον φιλόξενο χώρο της Ζυθοποιίας ΦΤΕΛΟΣ.

Το ΔΣ της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχή όλων το 2024 να είναι μια χρονιά επιτυχημένη και η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει, με υγιείς ποδοσφαιριστές.

Προεξάρχοντος του Γενικού Γραμματέα Κου Φουστέρη Ευάγγελου, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, του Προέδρου της ομάδας Κου Λιγνού Χρήστου, του Αντιπροέδρου Κου Φύτρου Ρένου, του ταμία Πελέκη Μιχάλη και του Γενικού Αρχηγού Κου Ρούσσου Κων/νου, το παρών έδωσαν ο προπονητής της ομάδος Κος Τσάμογλου Νικόλαος, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, όλοι οι ποδοσφαιριστές με επικεφαλής τον αρχηγό Κο Σιμιτσή Παναγιώτη καθώς και οι Κος Τζούρος Ελευθέριος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο Κος Ορφανός Μανόλης Πρόεδρος παράταξης ΤΩΡΑ και αρκετοί φίλοι της ομάδος μας.

Παίχτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, χωρίς να λείψουν τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ όλων.

Οι τυχεροί της βραδιάς που πέτυχαν το φλουρί ήταν οι:
1. Κενδριστάκης Ιωάννης
2. Κουλλόλη Αλέξανδρος
3. Χάλαρης Γιώργος
4. Φύτρος Αντώνης
Καθώς και ο Κος Ορφανός Μανόλης

Ευχόμαστε σε όλους να είστε πάντα τυχεροί στην ζωή σας, γεμάτοι υγεία και επιτυχία.

Φωτογραφίες από την βραδιά: 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares