Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 19:04

K16: Ήττα στη Λέσβο με ολική ανατροπή (3-2) για την Μικτή Κυκλάδων

Με άδεια χέρια επιστρέφει από το δημοτικό γήπεδο της Μόριας η Μικτή Κ16 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Λέσβου για την 3η αγωνιστική του 13ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το «συγκρότημα» του Βαγγέλη Γατσέλου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, προηγήθηκε με 2-0 πριν καλά - καλά συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο όμως στη συνέχεια δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση και διαχείριση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι του Γιώργου Κομνηνού και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ορέστη Ντέντια, που σημείωσε χατ-τρικ, ανέτρεψαν τη σε βάρος τους κατάσταση και πανηγύρισαν μία πολύτιμη νίκη.

Στο πρώτο μέρος οι Κυκλαδίτες δημιούργησαν από το ξεκίνημα καλούς οιωνούς στο ματς, καθώς μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ (0-1) με πλασέ του Καβαλάρη, ο οποίος πρόλαβε τον εξελθόντα αντίπαλο τερματοφύλακα στην κάθετη πάσα του Καραγιάννη από τα αριστερά. Ενώ στο 16’ από δυνατό πλάγιο του Ντρέου από τ’ αριστερά, η άμυνα της Λέσβου αδράνησε και ο Φρέρης με σουτ στη κίνηση από το ύψος του πέναλτι ζευγάρωσε (0-2) τα τέρματα της ομάδα του. Επίσης, στο 24’ ο Καβαλάρης έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει εκ νέου, όταν σε σουτ του από τη μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές της Λέσβου βρήκαν κενούς χώρους στο τελευταίο εικοσάλεπτο και σε δύο φάσεις πέτυχαν ισάριθμα τέρματα, φέρνοντας το ματς στα ίσα (2-2) πριν την ανάπαυλα. Αρχικά, στο 26’ σε γύρισμα του Γιαννακίδη από τα δεξιά, ο Ντέντια με διπλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ (1-2), ενώ στο 45’ ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Τακτικός σέντραρε και ο Ντέντια -πάλι πρωταγωνιστής- κατέβασε άψογα και εκτέλεσε για την ισοφάριση (2-2).

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, παρά το «ανακάτεμα της τράπουλας» από τους πάγκους. Η ομάδα των Κυκλάδων είχε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο διάστημα, όπου στο 62’ μετά από κόρνερ του Καραγιάννη, ο Βετσάι πήρε τη κεφαλιά και σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς όπως υπέδειξε ο ρέφερι κ. Κουκούλας, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στον Νταλαμπίρα. Ενώ στο 67’ σε μία ακόμη καλή στιγμή από σέντρα του Καραγιάννη, ο Καβαλάρης σούταρε τη κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το τελευταίο εικοσάλεπτο -όπως και στο πρώτο μέρος- ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους, οι οποίοι χωρίς να εντυπωσιάζουν απλώς πήραν την ουσία από τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Έτσι, στο 73’ σε σουτ του Πλούκου έξω από την περιοχή, απόκρουσε στη δεξιά γωνία του ο τερματοφύλακας Τσιγώνιας και στο «ριμπάουντ» ο Ντέντια πήρε τη μπάλα και σε μαρκάρισμα από τον Μαυρίδη, ο διαιτητής έδειξε ο σημείο του πέναλτι (σε μία φάση που ελέγχεται). Ο αρχηγός και κορυφαίος παίκτης της Λέσβου, ο Ντέντια εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, πετυχαίνοντας προσωπικό χατ-τρικ και ολοκληρώνοντας μία μεγάλη ανατροπή (3-2) για την ομάδα του.

Διαιτητής: Κουκούλας | Βοηθοί: Διαμαντής και Ψύλος

Ε.Π.Σ. Λέσβου (Κομνηνός): Λάπα, Κωνσταντίνου, Μωραΐτης (64’ Παπαδόπουλος), Νταλαμπίρας, Ψυρούκης, Σάχλου, Ντέντια, Γεωργίου (89’ Κορλεντίνης), Τακτικός (64’ Τζαννής), Πλούκος, Γιαννακίδης.

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Γατσέλος): Τσιγώνιας, Μαυρίδης, Ντρέου, Βετσάι, Μπέτσα, Ψαρράς (46’ Νίπολλι), Φρέρης (46’ Ζουμής), Βαλέτας, Καβαλάρης (78’ Κοτσέλης), Κοϊδελάι (66’ Κεβάνι), Καραγιάννης (78’ Μπούζι).

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares