Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 17:07

Πέρασε με νίκη από το Κρανίδι η ΑΕ Μυκόνου - Η 4η εκτός έδρας τη φετινή σεζόν

Νίκη - χρυσάφι για την Α.Ε. Μυκόνου στο Κρανίδι... Η ομάδα των Κυκλάδων «απέδρασε» με το διπλό (0-1) απέναντι στη γηπεδούχο Ερμιονίδα σε μια ιδιαίτερα δυνατή αναμέτρηση.

Η ΑΕΜ με αυτό το τρίποντο έφτασε τις εφτά νίκες με κύριο χαρακτηριστικό ότι οι τέσσερις από αυτές είναι μακριά από την έδρα της.

Για το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου η νίκη στο Κρανίδι ήταν μονόδρομος κάτι που φάνηκε από την αρχή του αγώνα. Στο 13' ο Παπαδόπουλος απείλησε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή υποχρεώνοντας τον Πονηρό σε διπλή απόκρουση. Στο 22' ο Βιρβίλης για τους γηπεδούχους βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Διαμαντή όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας της ΑΕΜ μπλόκαρε σταθερά το πλασέ του αμυντικού της Ερμονίδας.

Στο 30' νέα ευκαιρία για τη Μύκονο όταν σουτ του Γκούφα έφυγε λίγο άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Με μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Γκούφας από δεξιά έστειλε την μπάλα με συρτή σέντρα στον Παπαδόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η Ερμιονίδα στο 36' προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Τριμπόνιας βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Διαμαντής ειπε πάλι «όχι» διώχνοντας με τα πόδια.

Στην επανάληψη ο Πινέιρο στο 47' με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε τον Πονηρό να στείλει την μπάλα κόρνερ. Η Α.Ε. Μυκόνου έκανε άριστη διαχείριση του υπέρ της σκορ χωρίς να κινδυνεύσει ενώ αρκετές φορές δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα ακόμα γκολ, με τους παίκτες της όμως στην τελική προσπάθεια δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν στόχο.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι η μοναδική φορά στο 2ο ημίχρονο που βρέθηκαν κοντά στο γκολ ήταν στο 70'. Μετά από ένα κόρνερ έγινε μια κόντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την στην αριστερή γωνία του Διαμαντή, που για μια ακόμα φορά πετάχτηκε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή κρατώντας έτσι το μηδέν για την εστία του, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι!

Με το τρίποντο αυτό η ΑΕΜ έφτασε τους 26 βαθμούς, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία πλέον!

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Σκρίντα, Οικονομίκος, Καραφιλάι (79' Καράι), Ψύχας, Τάσιος

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης, Ντοριάνο, Ιωσηφίδης, Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι (86' Ρέτσος), Γκούφας (73' Πάγια), Πινέιρο (86' Κέμπε), Παπαδόπουλος

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares