Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 21:01

Παλικαρίσια νίκη της Ελλάς Σύρου στη Ρόδο

Τι κι αν αγωνίζονταν με 10 παίκτες για ένα σχεδόν ημίχρονο στη Ρόδο; Η Ελλάς Σύρου συνέχισε το νικηφόρο σερί της περνώντας με 1-0 από την δύσκολη της Α.Ε.Ρ. Αφάντου, σπάζοντας το σερί νικών των γηπεδούχων που γνώρισαν την ήττα μετά από 7 αγωνιστικές.

Μοναδικός και χρυσός σκόρερ για την Ελλάς Σύρου ήταν ο Μελισσόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38', όταν ο Περικλής Μηνάς βρέθηκε σε θέση βολής, ανατράπηκε και με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Η Ελλάς με ανεβασμένη ψυχολογία αναζήτησε και δεύτερο γκολ τρεις φορές στη συνέχεια, Στο 43΄ η σέντρα σουτ του Μηνά πέρασε λίγο δίπλα από την εστία της Α.Ε.Ρ.Α. Δυο λεπτά αργότερα ξανά ο Μηνάς με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του Α μέρους μετά από σέντρα του Ζάχι, ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Μοναδική μεγάλη στιγμή για τους Ροδίτες στο 45+, όταν το ωραίο σουτ του Κουτσιανικούλη απόκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.

Στην αρχή του Β μέρους η Ελλάς Σύρου έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο διαιτητής κ. Ρηγόπουλος απέβαλε με χαρακτηριστική ευκολία τον Ζαφείρη (αυστηρές και οι δυο κίτρινες κάρτες).

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Ελλάς Σύρου δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους που είχαν καλές στιγμές με τους Στοϊνοβιτς (54΄-έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή ο Μάγκας) και  Γκέτσι (73΄).

Στο 77΄ η Ελλάς έφτασε κοντά στο 2-0. Το σουτ του Μούντριχα μετά από όμορφη επέλαση του εξουδετέρωσε ο Καπούταγλης.

Στο 80΄΄ η ΑΕΡΑ είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Χατζησάββα να εξουδετερώνει σωτήρια ο Παπαδόπουλος. Στο 82΄ η Ελλάς έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του Πρεβεζιάνου κατέληξε στα χέρια του Καπούταγλη.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα της Σύρου με παίκτη λιγότερο δέχτηκε πίεση, άντεξε στα δύσκολα και πήρε τη νίκη με 1-0. Με τη νίκη αυτή η Ελλάς έφτασε τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα (10-2-6) και κοιτάζει ψηλά.

Διαιτητής:

Γρηγόρης Ρηγόπουλος (Ε.Π.Σ. Ηλείας)

Βοηθοί:

Βασίλης Κουκόπουλος (Ε.Π.Σ. Αν. Αττικής) – Παρασκευή Παντελίδου (Ε.Π.Σ. Αν. Αττικής)

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Στοΐνοβιτς, Κορλός, Ζέλεφ(78′ Βόικος), Κουτσιανικούλης(46′ Κιοσέογλου), Λαθούρης, Γκέτσι, Φερεντίνος(46′ Χατζησάββας)

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας):Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιάνος, Μηνάς(87′ Συριανός), Μελισσόπουλος(60′ Αγιώτης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος

Με αυτή τη νίκη η Ελλάς σκαρφάλωσε στην 5η θέση το βαθμολογικού πίνακα:

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία:

1 1

2 1

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares