Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 10:06

Κωνσταντόπουλος: Θα παλέψουμε όλα τα ματς και θα σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά

Σε έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη συμβολή στο σύλλογο και γνωρίζει όσο κανείς άλλος την πραγματικότητα και πως να συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο εμπιστεύτηκε το μέλλον του ΑΟ Πύργου η διοίκηση της ομάδας.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο αφιερώθηκε στην ανάπτυξη της ακαδημίας του συλλόγου που είναι η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης, με τα αποτελέσματα να είναι θεαματικά, καθώς υπό της διεύθυνσης του στα τμήματα του συλλόγου εγγράφηκαν πολλοί αθλητές, ενώ στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχουν προστεθεί πολύ αξιόλογοι προπονητές.

KONSTANTOPOULOS1

Ο ικανός κόουτς ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του προέδρου να επιστρέψει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας προκειμένου να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που είχε κάνει από την στιγμή που εκείνη επέστρεψε στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον κ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μίλησε για απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον πρόεδρο, Μανώλη Νομικό:

«Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, όταν μιλάω με τον Μανώλη Νομικό και εάν κάτι το θέλουμε και οι δύο η συμφωνία μας είναι ζήτημα λίγων λεπτών. Το θέμα είναι πως βλέπεις τα πράγματα... στην μία οπτική μπορείς να πεις ότι η χρονιά δεν είναι καλή. Εάν όμως, βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα τότε καταλαβαίνει ότι έχεις πολύ χρόνο να προετοιμάσεις με ασφάλεια τη νέα χρονιά».

Όσο αφορά τη συνέχεια, τόνισε:

«Θα δουλέψουμε φέτος για να προετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά και να δούμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα θα δουλέψουμε πάνω στην αναβάθμιση μας σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαστε αδιάφοροι στα τέσσερα (4) εναπομείναντα παιχνίδια... το αντίθετο. Θα αγωνιστούμε σε όλα με ότι δυνάμεις έχουμε».

KONSTANTOPOULOS NOMIKOS

Κλείνοντας, ο Αλέξανδρος Κωνσταντοπουλος μίλησε για την διοίκηση και τον σχεδιασμό:

«Μαζί με τον Γενικό Αρχηγό, Κώστα Κλουβάτο έχουμε ήδη ξεκινήσει από τώρα -όσο νωρίς και αν είναι - να κάνουμε μία αξιολόγηση σε όλη την ομάδα, έτσι ώστε τη νέα χρονιά να είμαστε όπως πρέπει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και Την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για ακόμη μία φορά και τους υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να μην τους απογοητεύσω. Μεγάλος στόχος για όλους μας παραμένει ένας... ΓΗΠΕΔΟ - ΓΗΠΕΔΟ - ΓΗΠΕΔΟ».

KONSTANTOPOULOS KLOUVATOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares