Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 13:36

Συνάντηση εργασίας της Κατερίνας Μονογυιού με τον Υπουργό Ναυτιλίας για το Κλέφτικο Μήλου

Μετά από πρωτοβουλία της βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Μονογυιού, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Μήλου και τουριστικός επιχειρηματίας κ. Κώστας Μακρής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματικών Σκαφών Μήλου κ. Ηλίας Καναβός πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη ώστε να συζητήσουν για το μείζον θέμα στο Κλέφτικο της Μήλου.

Ο Υπουργός ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να συμβάλλει στην κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος, έχοντας στο επίκεντρο την ασφάλεια των πολιτών και των τουριστών.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:«Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα πρωτοβουλίες με σκοπό την εύρεση λύσης για το θέμα που έχει ανακύψει στο Κλέφτικο Μήλου και να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή τουριστική περίοδος για τη Μήλο, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια όλων των νησιωτών και των επισκεπτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη που ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στο αίτημα μου.

monogiou 231123 2

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares