Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 09:27

Ίος: Δυσφορία για την «κατάντια» του ποδοσφαίρου και κινήσεις ανασύνταξης του αθλήματος στο νησί

Πικρία επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάνε το ποδόσφαιρο για την απαξίωση του αθλήματος τα τελευταία χρόνια στο νησί της Ίου.

Η απουσία της ανδρικής ομάδας της Ίου από το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και και γενικότερα ο πλημμελής τρόπος που αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους αυτούς που αγαπάνε το άθλημα στο νησί.

Η πικρία και ο προβληματισμός γίνεται μεγαλύτερος, καθώς η Ίος είναι από τα νησιά που συμμετείχαν στην ίδρυση της ΕΠΣ Κυκλάδων και διαθέτει μακρά ιστορία που είναι καταγεγραμμένη στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, όπου στο τραπέζι έχουν πέσει όλα τα πιθανά σενάρια, με μοναδικό πάντα στόχο η Ίος να εκπροσωπείται επάξια στις διοργανώσεις των Κυκλάδων και τα παιδιά του νησιού να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν, να αγωνιστούν και να χαρούν κάτω από καλές ποδοσφαιρικές συνθήκες, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Ήδη υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση στην ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού, αλλά και σε όλους αγαπάνε το ποδόσφαιρο, με κοινό αίτημα όλων αν είναι η εκπροσώπηση της Ίου στις διοργανώσεις των Κυκλάδων και η ύπαρξη ενός ποδοσφαιρικού τμήματος με πλάνο και όραμα για το μέλλον.  

Για κάθε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους... 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares