Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:12

Super League: Συγκινητικές εικόνες για τη Μυρτώ της Πάρου στο Κηφισιά - ΑΕΚ [pic-vid]

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κηφισιά και την ΑΕΚ, οι άνθρωποι των γηπεδούχων τίμησαν την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία εδώ και έντεκα χρόνια δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα. Αυτές τις όμορφες εικόνες θέλουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, όπως πριν λίγες μέρες την παρουσία του μικρού Γιαννάκη στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Μαζί της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, που την στηρίζει πάντα. Ο ισχυρός άνδρας της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, δεσμεύτηκε πως η ομάδα του θα είναι δίπλα της, στη μάχη που δίνει καθημερινά.

Με ενημέρωσή της η Κηφισιάς τόνισε πως: «Η οικογένεια της Κηφισιάς και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Χρήστος Πρίτσας, έχουν την τιμή να φιλοξενούν απόψε μια ηρωίδα: τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Εδώ και δέκα χρόνια, η Μυρτώ μάς αποδεικνύει καθημερινά πως είναι μια πραγματική πολεμίστρια. Αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τις δυσκολίες, αλλά μάχεται καθημερινά. Μαζί της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, που την στηρίζει πάντα και παντού.

F G7ywdWsAASxRM

Ο κ. Πρίτσας αναλογιζόμενος το σπουδαίο μήνυμα που στέλνει η Μυρτώ, την στηρίζει έμπρακτα και δεσμεύεται πως η οικογένεια της Κηφισιάς θα είναι δίπλα της, στον αγώνα που δίνει καθημερινά. Μαζί του, η κ. Ελένη Ντελιφιλιππίδη, εκπρόσωπος της εταιρείας Elite Strom, η οποία -πιστή στο κοινωνικό της έργο- θα παρέχει τη Μυρτώ ειδικό ανατομικό εξοπλισμό».

Μάλιστα, αμφότερες οι δύο ομάδες δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο η Μυρτώ παραλαμβάνει μια φανέλα της Κηφισιάς, με την ΑΕΚ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δίκη μας Μυρτώ. Η Μυρτώ όλων μας»!

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares