Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:03

Super League: Ο Σπόραρ «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό στη Λαμία στο 90' και τον διατήρησε στην κορυφή!

Τεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία, με τον Άντραζ Σπόραρ να σκοράρει στο 90' και να λυτρώνει την ομάδα του για την 10η αγωνιστική της Super League. παρά την αποβολή του Αράο. Οι «πράσινοι» διατήρηθηκαν στην κορυφή με 25 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να είναι δεύτερος με 21 βαθμούς (παίζει αύριο με τον ΠΑΟΚ).

Τεράστια ψυχικά αποθέματα έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας οι παίκτες του Παναθηναϊκού και πέτυχαν μια νίκη από αυτές που στο τέλος μπορούν να χαρακτηριστούν ως «τίτλου»!

Με τον Αντράζ Σπόραρ να σκοράρει στο 90ό λεπτό, το Τριφύλλι «λύγισε» την καλοδουλεμένη ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», σε ένα παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Παρότι οι «πράσινοι» έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω της λανθασμένης αποβολής του Αράο από τον διαιτητή Μανούχο, ο Σλοβένος επιθετικός «λύτρωσε» με κεφαλιά τον Παναθηναϊκό, παρότι στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Μλαντένοβιτς με τρομερό γκολ είχε δώσει το προβάδισμα στο Τριφύλλι από το 31’, ενώ η Λαμία ισοφάρισε προσωρινά στο 64’ με τον Καρλίτος, ο οποίος δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 25 πόντους, με τον Ολυμπιακό (παίζει αύριο με τον ΠΑΟΚ) να έχει 21 και την ΑΕΚ (παίζει στις 20:00 με την Κηφισιά) να έχει 20.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares