Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 18:50

Συγχαρητήρια του Πανναξιακού ΑΟΚ στον Ναξιώτη πρωταθλητή του freestyle surf Lennart Neubauer

Τα συγχαρητήριά τους στον Ναξιώτη πρωταθλητή του freestyle surf Lennart Neubauer για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης έδωσαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ο Λέοναρντ συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους!!!

Ο πρόεδρος μας Βασίλης Φλεριανός και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον δικό μας Ναξιώτη Lennart Neubauer για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης!!!

Άλλη μια πρωτιά αλλά τώρα στην Ευρώπη στην διοργάνωση του EFPT Freestyle Pro Τour  για τον αθλητή μας από την Νάξο Lennart Neubauer που τρέχει με την γαλανόλευκη σημαία στον ώμο ?? και μας κανεί υπερήφανους σε όλη την Ευρώπη με την πρώτη θέση στην διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοσανίδας στο στιλ του Freestyle Windsurf.

Διαγωνίστηκε σε 4 αγώνες στην καραϊβική στο νησί μπονερ όπου κατέκτησε την πρώτη θέση , στην Αυστρία όπου και εκεί βγήκε πρώτος μετά στην vieste της Ιταλίας και εκεί πρώτος και χθες στην Ολλανδία στον τελικό αγώνα του σιρκουί όπου πήρε την 3η θέση!

Όμως στην τελική κατάταξη με τη συνολική βαθμολογία και των προηγούμενων αγώνων βγαίνει πρώτος σε όλη την διοργάνωση και στέφεται επάξια πρωταθλητής Ευρώπης.

Μετά από ένα χρόνο αποχής από το άθλημα λόγο τραυματισμού η χρόνια κλείνει με την καλύτερη επίδοση που θα μπορούσε να έχει!

Lennart Neubauer συνέχισε έτσι να μας κανείς υπερήφανους.

Με όλο το νησί δίπλα σου!!

Σε ευχαριστούμε

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares