Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 09:13

Εύκολη νίκη του ΑΟ Πάρου κόντρα στον Πανσιφναϊκό [pics-vid]

Ο ΑΟ Πάρου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 4-0 εντός έδρας του Πανσιφναϊκού.

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στην επανάληψη, η νεανική ομάδα της Πάρου έδειξε πολύ καλά στοιχεία, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσιφναϊκός προσπάθησε, είχε καλά διαστήματα, αλλά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει, απειλώντας μόνο σε 1-2 καλές στιγμές που είχε στον αγώνα.

Μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αλιφιέρης και αδράνεια στην άμυνα του Πανσιφναϊκού, ο Σαρρής άνοιξε το σκορ στο 25'.

Ο Αλιφιέρης που ήταν από τους κορυφαίος του ΑΟ Πάρου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 38', όταν με ασύλληπτο σουτ από διαγώνια θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο Γ' της εστίας του Ποργιώτη διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Στο 51' ο Παπαθεοδώρου μετά από σέντρα του Γιώργου του Σαρρή, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με εύστοχο σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 82', μετά από μία πολύ όμορφη ανάπτυξη του ΑΟ Πάρου, οι Μουρλάς και Αλιφιέρης συνεργάστηκαν, με τον Παντελαίο να πλασάρει απο κοντά και να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

AO PAROU PANSIFNAIKOS DIAITITES ARXIGOI

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Ζαράνης, Σαργολόγος

AO PAROU PANSIFNAIKOS ENTEKADA

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Καλλαλές, Μαραγκουδάκης, Μπέτσα (70' Σάμιος), Κεβάνι (70' Αδάμ), Σαρρής, Βοσινάκης (84' Κοντός), Δαφερέρας, Αλιφιέρης, Ζέλα (75' Παντελαίος), Μούρλας, Παπαθεοδώρου (75' Πούλιος)

AO PAROU PANSIFNAIKOS ENTEKADA

Πανσιφναϊκός (Πατσούρας): Ποργιώτης, Ατσόνιος, Φ., Ατσόνιος Χ. (73' Χουζούρης), Τσέλιος, Ζάσκας, Τρούλλος Α., Χαραβος, Καραβος, Βόϊκα, Τρούλλος Κ., Κόρο Σ., Ψαραύτης

Φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares