Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 11:22

«Πάτησε γκάζι» στην επανάληψη και πήρε το πρώτο της τρίποντο η ΑΕ Πάρου

Η ΑΕ Πάρου μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς στον αγώνα που έγινε χθες (14/5) Δημοτικό Στάδιο Πάρου πήρε τη νίκη με 3-0 στο απέναντι στον μαχητικό ΑΠΣ Κύθνου.

Λόγω της εξυπηρέτησης του φιλοξενούμενου σωματείου που χρειάστηκε να πραγματοποιήσει πολύπλοκο ταξίδι που ξεκίνησε από το πρωί της Παρασκευής, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ΑΕ Πάρου είχε τον έλεγχο του αγώνα, με τον ΑΠΣ Κύθνου να παίζει έξυπνα, μειώνοντας τις απειλές στο ελάχιστο. Στην επανάληψη, ο Αλέκος Αλεξανδρής «ανακάτεψε την τράπουλα» και η ΑΕ Πάρου κυριάρχησε, με τους: Ζίλτσε, Αριανούτσο και Σαμπαντίνο να «καθαρίζουν» το ματς μέσα σε διάστημα 20 λεπτών.

AE PAROU APS KYTHNOU 8

Η  ΑΕ Πάρου πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν με τον Ζίλτσε στο 68', όταν δέχτηκε μακρινή μπαλιά ακριβείας από τον Αριανούτσο, ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 70', ο Αριανούτσος με ασύλληπτο σουτ λίγο έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. 

 Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαμπαντίνο στο 87', όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, κατάφερε να «εξουδετερώσει» την άμυνα του ΑΠΣ Κύθνου και να σκοράρει με κοντινό σουτ.

AE PAROU APS KYTHNOU 47

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Σαργολόγος, Μαυραγιάνης

AE PAROU APS KYTHNOU 44

ΑΕ Πάρου (Αλεξανδρής): Νικολάου, Μανδραβέλης, Γιαννούλης (84' Τσόκα), Μουράϊ, Παπαδόπουλος, Κρητικός Στ., Ζίλτσε (68' Σαμπαντίνο), Καργιώτης, Κρητικός Σ., Γκασίσου (84' Γεροχρήστος), Μπαμπαλιου (60' Αριανούτσος)

AE PAROU APS KYTHNOU 46

ΑΠΣ Κύθνου (Λυριτζής): Γκούμας, Λαρεντζάκης Π. (76' Μαρτίνος), Λαρεντζάκης Α., Τσιρδήμος (λ. τρ. 52' Γράψας), Λαρεντζάκης Κ., Ηλιου, Λαρεντζάκης Κ.Γ. (56' Ψαρας), Φιλιππαίος, Δανιήλ (82' Γονιδάκης Δ.), Γονιδάκης Κ., Γαρδεράκης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares