Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 10:16

Στη δύναμη του ΑΟ Πύργου και ο Γιάννης Δαβιλάς

Ο Γιάννης Δαβιλάς είπε το ναι και συνεχίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά να αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΑΟ Πύργου.

Ο έμπειρος μέσος παράλληλα με την προσφορά του στην ανδρική ομάδα αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της ακαδημίας του ΑΟ Πύργου, όντας πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας πλέον ο Γιάννης Δαβιλάς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο μας και θα φοράει για 5η συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα του ΑΟ Πύργου.

Ο ικανός μέσος που διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε ανταγωνιστικές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών θα είναι από τους βασικού συντελεστές στο πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα με την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, ο Γιάννης ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μας, όπου μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

 

?Αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας πλέον ο Γιάννης Δαβιλάς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο μας και θα φοράει για 5η συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα του ΑΟ Πύργου. ?Ο ικανός μέσος που διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε ανταγωνιστικές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών θα είναι από τους βασικού συντελεστές στο πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου. ?Παράλληλα με την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, ο Γιάννης ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μας, όπου μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά. ❤Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου ευχόμαστε στον Γιάννη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. #santorinigreece #ao_pyrgou #pyrgos #aopyrgoy #pyrgossantorinigreece #epskykladon #DAVILAS #davilas @giandav10

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares